Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten blauw 90x220cm
Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten blauw 90x220cm

Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten blauw 90x220cm

42,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
vtwonen.nl
Shopscore(291)
42,99
GratisOp werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
fonQ.nl
Shopscore(4k+)
42,99
€2,99Voor 23:59 uur besteld, uiterlijk dinsdag in huis

Specificaties

EAN8712757466573
KleurBlauw
MateriaalKunststof
TypeVliegengordijnen
Geschikt voorDeuren
SoortKattenstaarten

Beschrijving

Met het Livn deurgordijn Chenille zet je de deur open, terwijl je vliegen en ander ongedierte buitenhoudt. Je maakt het kattenstaart vliegengordijn eenvoudig zelf op maat en loopt er gemakkelijk doorheen. Het gordijn is geschikt voor verschillende deurafmetingen.

Vliegengordijn kattenstaart

Staat jouw buitendeur geregeld open om frisse lucht binnen te krijgen? Het Livn deurgordijn Chenille voorkomt dat insecten en ander ongedierte naar binnen glippen. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig zelf op maat. Zowel de hoogte als de breedte zijn onbeperkt in te korten. Het voordeel van een zacht kattenstaart gordijn? Je loopt er gemakkelijk doorheen, ook met volle handen! Dit maakt het tevens een ideale oplossing voor kinderen en huisdieren. De rail van het vliegengordijn is gemaakt van kunststof en de blauwe strengen van polypropyleen.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Voor een maximale deuropening van 90x221,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Het Livn deurgordijn Chenille is zowel geschikt voor naar buiten draaiende (dubbele) deuren als voor schuifpuien. Mits ze een maximale deuropening hebben van 90x221,5 cm. Het gordijn is gemakkelijk op maat te maken. Zaag de kunststof rail op de gewenste maat en knip de slierten op de juiste lengte af. Brand vervolgens de uiteinden van de slierten met een lange aansteker tot de onderkant gesmolten is. Hiermee voorkom je dat de slierten gaan rafelen. Je monteert het deurgordijn, afhankelijk van de situatie en je voorkeur, in of op het kozijn. Dit doe je aan de binnenzijde. Het deurgordijn is vervolgens direct klaar voor gebruik!

Zeg dag tegen insecten binnen met het Livn deurgordijn Chenille. Het vliegengordijn is gemakkelijk op maat te maken en doorheen te lopen. Ook verkrijgbaar in een ander formaat en andere kleuren.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten blauw 90x220cm.

Prijsontwikkeling