Boska Professioneel Kaasmes Zacht - Japans staal - Voor zachte blauwaderkaas - Non-stick - Blauw - 140 mm
Boska Professioneel Kaasmes Zacht - Japans staal - Voor zachte blauwaderkaas - Non-stick - Blauw - 140 mm

Boska Professioneel Kaasmes Zacht - Japans staal - Voor zachte blauwaderkaas - Non-stick - Blauw - 140 mm

29,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
bol.com
Shopscore(39k+)
29,99
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
Makro.nl/marketplace
Shopscore(0)
30,-
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN8713638057392
MerkBoska
KleurBlauw
MateriaalMetaal
StijlJapans
TypeKaasmessen
FormaatHoog

Beschrijving

Met dit BOSKA kaasmes snijd je elke zachte kaas eenvoudig in de gewenste grootte. Geschikt voor professionals en gebruik in huis. Het mes is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en corrosiebestendig, Japans staal. Dankzij het BOSKA kleurconcept voldoe jij gemakkelijk aan de strenge HACCP wetgeving.

De kleur van het handvat geeft aan voor welk soort zachte kaas het mes geschikt is. Rood voor roodbacteriekaas zoals Mont d'Or en Langres. Wit voor witschimmelkaas zoals een brie en camembert. Blauw voor blauwaderkaas zoals roquefort en cambozola. Zwart voor algemeen gebruik, zoals het snijden van roquefort en brie.

Door het handige BOSKA kleurconcept onthoud je eenvoudig voor welk type kaas je het mes gebruikt hebt. Zo voorkom je kruisbesmetting en voldoe je op een gemakkelijke manier aan de strenge HACCP wetgeving van de voedselindustrie. Er zijn nog andere type professionele messen met hetzelfde kleur handvat beschikbaar. Elk voor een ander type kaas, zoals zachte kaas.

Het extra lage lemmet zorgt voor minder weerstand tijdens het snijden en minder oppervlakte waar zachte kaas tegenaan kan kleven. Daarnaast is het lemmet gemaakt van een hoge kwaliteit, corrosiebestendig Japans staal. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat je met dit professionele kaasmes snel en kundig te werk gaat, met minimale krachtinspanning en snijverlies.

Was het mes na gebruik met de hand af. Ondanks dat je hem ook in de vaatwasser mag laten meedraaien, raden wij dit echter af. Dit vergroot namelijk de kans op beschadigingen aan het mes en wordt het lemmet sneller bot. Droog het mes na het afwassen goed met een keukendoek af.

Dit professionele kaasmes maakt deel uit van de BOSKA 1896 collectie. Een collectie die zowel stijlvol als zeer praktisch is. Perfect om extra professionaliteit uit te stralen en om functioneel te werk gaan.