Dakraam hor plissegordijn Multi - Verduisterend - Grey - 80 x 120
Dakraam hor plissegordijn Multi - Verduisterend - Grey - 80 x 120

Dakraam hor plissegordijn Multi - Verduisterend - Grey - 80 x 120

90,09Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
bol.com
Shopscore(39k+)
90,09
Gratis7 dagen
Amazon.nl
Shopscore(595)
90,09
GratisLevertijd: Op voorraad

Specificaties

EAN8718575075713
MerkRaamdecoratie.com
MateriaalPolyester
Geschikt voorDakramen
SoortPlissé
OptiesVerduisterend

Beschrijving

Dit plisségordijn met insectenhor is geschikt voor montage voor een dakraam. Het product is voorzien van zowel een insectenhor als een plisségordijn met een verduisterende stof van de hoogste kwaliteit. Hiermee combineer je verduistering en insectenwering. Het systeem maakt het mogelijk om frisse lucht de ruimte binnen te laten, zonder dat er insecten binnendringen. Het plisségordijn en de insectenhor plaats je eenvoudig in de gewenste stand door de boven- of onderlat met de hand te bedienen.

Het verduisterende honingraat plisségordijn verduistert de ruimte volledig, door de honingraatplooi heeft de stof een warmtewerende en isolerende werking. De binnenkant van de honingraatplooi is namelijk voorzien van een verduisterende zilveren coating. Ook zorgt de honingraat ervoor dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn, waar licht door heen kan komen. Zo is optimale verduistering gegarandeerd!

Maatvoering

De plisséhor is verkrijgbaar in verschillende breedte- en hoogtematen. Het systeem is in te korten tot de gewenste maat en kan op het kozijn gemonteerd worden. Voor meer informatie over het inkorten verwijzen we je naar de handleiding.

Belangrijkste specificaties
  • Geschikt voor montage voor dakramen
  • Verduisterend plisségordijn en insectenhor ineen
  • Honingraatplooi met zilveren coating
  • Warmtewerende en isolerende werking
  • Aluminium zijprofielen
  • Eenvoudig monteren
  • Eenvoudig zelf op maat maken
Materiaal

De verduisterende honingraatstof van het plisségordijn is gemaakt van 100% polyester. De stof is volledig verduisterend en heeft een warmtewerende en isolerende werking. Het plisségordijn is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Het gaas is gemaakt van polyetheen en PET, de kleur van het gaas is zwart. Het systeem is gemaakt van aluminium en heeft een witte kleur. De stof van het plisségordijn is af te nemen met een lichtvochtige doek.

Montage

Alle benodigde montageonderdelen worden meegeleverd. Deze plisséhor is eenvoudig te monteren. Bij de verpakking zit een montagehandleiding inbegrepen. Het plisségordijn met insectenhor wordt standaard geleverd met aluminium zijprofielen, montagehoeken en afdekkappen. De montagehoeken zijn voorgeboord, waardoor de montage erg eenvoudig is. Dankzij het design is de plisséhor uitermate kindvriendelijk.

Zelf op maat maken

Dit plisségordijn met insectenhor is eenvoudig in te korten tot de gewenste maat. Voor meer informatie over het inkorten van het plisségordijn kun je de meegeleverde handleiding bekijken.

Kwaliteitsmerk

Raamdecoratie.com is dé online raamdecoratie webshop van Nederland en België. In de collectie van Raamdecoratie.com vind je producten van hoge kwaliteit die je voor een eerlijke prijs kunt bestellen. De producten kun je bestellen in veel kleuren en maten.