O’DADDY® Deurgordijn – Vliegengordijn - Magnetisch - Deurhor Deluxe 92 x 230 cm – Zwarte Hor – Horgordijnen
O’DADDY® Deurgordijn – Vliegengordijn - Magnetisch - Deurhor Deluxe 92 x 230 cm – Zwarte Hor – Horgordijnen

O’DADDY® Deurgordijn – Vliegengordijn - Magnetisch - Deurhor Deluxe 92 x 230 cm – Zwarte Hor – Horgordijnen

19,95Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
19,95
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN8718657951188
MerkO'Daddy
KleurZwart
MateriaalPolyester
TypeVliegengordijnen
Geschikt voorDeuren
OptiesMagnetisch

Beschrijving

De O'DADDY deurgordijn deluxe is het vliegengordijn die niet openwaait! Bij deze hordeur magnetisch zijn er magneten gebruikt over de gehele hoogte welke onzichtbaar zijn weggewerkt in een zoom, dan kan je ook niet achter de magneten van het insectenhor blijven hangen. Door deze constructie sluit de horgordijn voor deur sneller, beter en zal deze niet meer openwaaien. Daarbij komt dat dit magneetgordijn huisdier, rolstoel en kindvriendelijk is, zelfs als je huisdier er enthousiast doorheen vliegt.

GESCHIKT VOOR NIEUWBOUW HUIZEN: De O'DADDY vliegengordijn zijn langer en breder en daardoor meer geschikt voor o.a. nieuwbouw huizen. Veel nieuwbouwhuizen hebben hogere en bredere deuren en daardoor is het lastig een goed passende hor te vinden. Met het O'DADDY vliegengordijn heb je dus altijd een passend vliegengordijn. BELANGRIJK, 2x meten is zeker weten ;-), Klik op tabel voor uitleg om de juiste maat te selecteren.

KWALITEIT (DIKKE GORDIJNSTOF): Er worden veel verschillende vliegengordijnen aangeboden, op de foto's kan je niet zien wat daadwerkelijk de kwaliteit van het gordijn STOF is. De reden dat O'DADDY ten opzichte van andere vliegengordijnen o.a. GEEN reparatie stickers bijgeleverd is simpel weg omdat wij geloven in de topkwaliteit waar geen gat in het vliegengordijn mag ontstaan! Mocht dat onverhoopt toch gebeuren leveren we u gewoon een nieuw vliegengordijn.

We bieden je een aantal nieuwe features op onze al zeer luxe hor, u betaalt hiervoor niets extra's!!

 • De punaises zijn zwart of wit (liggend aan welke kleur u kiest) waardoor deze niet meer opvallen op het kozijn.
 • Klittenband is aan de hor zijde vastgemaakt wat ervoor zorgt dat de hor nog makkelijker en steviger te bevestigen is en ook makkelijk te verwijderen is voor bijvoorbeeld de winter.
 • De bovenzijde is voorzien van een extra brede band (4cm) voor extra grip en stevigheid waardoor de hor nog beter blijft hangen.
 • Er zijn aan weerszijde gordijnhouders met klittenband bevestigd waardoor je de hor optioneel open kan laten staan.

VOORDELEN O’DADDY VLIEGENGORDIJNEN:

 • Verkrijgbaar in 2 maten, 2 kleuren (zwart en wit, 92 x 230 en 100 x 230 cm)
 • OOK Verkrijgbaar voor dubbele openslaande deuren (184 x 230 cm in zwart en wit polyester)
 • Deze hor is gemakkelijk te monteren op nagenoeg iedere deurkozijn (aluminium als hout), zie handleiding bij productinformatie of vraag deze op bij onze klantenservice.
 • Air-permeabel (zware) transparante gordijnstof van 60 gr.m2, mooie ademende stof.
 • Magneten: Van onder tot boven weggewerkte magneten in een zoom. Er zitten 14 magneten per zijde, dus 28 totaal voor de sluiting van het vliegengordijn. Dit zorgt voor een snelle sluiting zonder dat het vliegengordijn open kan komen te staan.
 • Eenvoudige installatie doormiddel van klittenband op rol met dubbelzijdige tape (voor de boven en zijkanten) en zwarte of witte punaises (voor de boven en zijkant).
 • Bovenzijde is 1 vast gedeelte, NU EXTRA BREED wat het bevestigen makkelijker maakt.
 • Ideaal voor het balkon, patio deur, (vakantie) woning of Caravan.

INKORTEN VLIEGENGORDIJN: De deurhor is in hoogte in te korten (max 10 cm doormiddel van omrollen en vastzetten met punaises), dit kun je doen aan de bovenzijde. Voor het inkorten met meer dan 10cm, zie hiervoor onze uitleg in pdf-bijlage bij productinformatie of vraag deze op via onze klantenservice.

ASSORTIMENT: LAMMEL DEURHORREN/ VLIEGEN GORDIJNEN, MAGNETISCHE RAAM HORREN, KLAMBOE, ANTI MUGGEN TENTEN: Wij blijven door ontwikkelen aan producten die de vervelende vliegen, muggen en andere insecten van je lijf houden. Wij hebben daar inmiddels een totaal assortiment voor gecreëerd.