Ambachtelijke Houten Kookspatel van essenhout. Door de rond gevormde steel heeft de kookspatel een extra comfortabele grip. Een unieke, luxe variant van het keukengereedschap dat niemand in zijn of haar keuken mag missen. Handgemaakt van essenhout en traditioneel afgewerkt met lijnzaadolie. In vergelijking met goedkopere alternatieven is deze lepel gemaakt van gedroogd hout, waardoor de spatel je ontzettend lang van dienst zal zijn! Houten keukengereedschap is investering waar je geen spijt van zal hebben!
Voordelen van houten keukentools:Na het eerste gebruik kan de spatel er wat ruw uit komen te zien. Je kunt de spatel licht opschuren en een nieuwe laag lijnzaad- of zonnebloemolie aanbrengen. Na het schuren blijft de spatel voorgoed glad en glanzend! Om natuurlijke houtproducten te onderhouden, wordt aangeraden om houten keukentools iedere 6 maanden opnieuw in te vetten. Afwassen met een milde zeep, afspoelen en afdrogen. Niet te lang laten weken en niet in de vaatwasser reinigen. Hout neemt snel kleur op van gekleurd voedsel. Om de originele kleur te behouden, direct na gebruik afwassen.
Disclaimer:Iedere spatel/lepel wordt met de hand gemaakt van verschillende stukken hout. Omdat dit om een natuurproduct gaat, kan de grootte, vorm en kleur van elk item verschillen van de getoonde foto.