Moulinex Double Force Compact FP546811 - Keukenmachine - Foodprocessor - 800W - Zwart
Moulinex Double Force Compact FP546811 - Keukenmachine - Foodprocessor - 800W - Zwart

Moulinex Double Force Compact FP546811 - Keukenmachine - Foodprocessor - 800W - Zwart

109,-Vergelijk prijzen
Amazon.nl
Shopscore(686)
109,-
Gratis180 - 210 dagen
bol.com
Shopscore(39k+)
109,-
Gratis3 dagen
Blokker.nl
Shopscore(3k+)
194,14
Gratis3 werkdagen
Productpine.com
Shopscore(914)
253,98
Gratis4 - 5 dagen
EchtVEELvoorWeinig.nl
Shopscore(10)
259,69
€5,951 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN3016661158315
MerkMoulinex
KleurZwart

Beschrijving

De Moulinex Double Force Compact FP546811 - Keukenmachine is een machtig en compact duo in de keuken! Het beschikt over twee motoren die voor zowel een optimale werksnelheid als uitstekende draaikracht in de kom zorgen. Deze krachtige food processor, een alles in 1 keukenmachine, is voorzien met een verscheidenheid aan programma's en functies, en werd ontworpen om alle dagelijkse bereidingsbehoeften tegemoet te komen.

Productvoordelen van de Moulinex Double Force Compact FP546811 - Keukenmachine

2 verschillende aansturingsknoppen met elk 2 verschillende snelheden en een pulsstand

Compact formaat

Uitgebreid aantal accessoires

Uitgerust met een krachtige motor van 800 W, een kom met een totale capaciteit van 3l en een blenderkan met een maximale inhoud van 1,25l

Twee verschillende motoruitgangen

Elke motoruitgang zorgt voor de optimale werksnelheid en draaikracht van de in gebruik genomen mengkom. Paars: aangedreven op lage snelheid maar met sterke draaikracht voor de hakkom. Oranje: aangedreven op hoge snelheid maar met minder draaikracht voor de blender mengkom.

Ruimtebesparend

De DoubleForce compact neemt amper plek in op het aanrecht, is voorzien van rechtstreekse aandrijving met doelgerichte motoruitgangen, en beschikt over geoptimaliseerde afmetingen van zowel het motorblok als de mand. Dit alles in een compact formaat, ontworpen opdat de snijgereedschappen na gebruik mooi en veilig in de grote kom kunnen worden opgeborgen.

Uitgebreid aantal accessoires

De DoubleForce compacte foodprocessor is uitgerust met een groot aantal doelgerichte en efficiënte onderdelen: een roestvrijstalen mes om allerlei ingrediënten te hakken en te snijden; twee roestvrijstalen omkeerbare schijven voor het grof raspen/snijden van groenten of kaas, en een extra roestvrijstalen schijf voor het schrapen van harde ingrediënten; een blender kan om heerlijke soepen, sappen, smoothies, enz. te mengen. Ook voorziet het u met een kneder om elk soort deeg te bereiden - gaande van minder zwaar tot zwaar deeg -, een hakmolen om ajuinen, knoflook, kruiden, enz. fijn te verwerken, evenals een klopper om slagroom voor desserts en emulgatorische sauzen zoals mayonaise te maken.

Krachtige en uiterst efficiënte foodprocessor

Met een motor van 800 W, een kom met een totale capaciteit van 3 l en een blender kan met maximale inhoud van 1,25 l is de DoubleForce compact in staat om alle soorten bereidingen te verwerken, gaande van klein tot groot.

6 verschillende snelheden

Voor elke motoruitgang zijn er twee verschillende snelheden en een pulsstand beschikbaar via de handschakelaar, zodat er in totaal 6 instelmogelijkheden zijn voor de verschillende soorten bereidingen.

Repareerbare producten - 15 jaar

  • Ontworpen om gemakkelijk te repareren
  • Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar
  • 6200 reparatiecentra wereldwijd

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Moulinex Double Force Compact FP546811 - Keukenmachine - Foodprocessor - 800W - Zwart.

Prijsontwikkeling