Krups CZ9128 Cook4Me - Stomer + rijstkoker - Zwart
Krups CZ9128 Cook4Me - Stomer + rijstkoker - Zwart

Krups CZ9128 Cook4Me - Stomer + rijstkoker - Zwart

486,14Vergelijk prijzen
Amazon.nl
Shopscore(686)
486,14
Gratis180 - 210 dagen

Specificaties

EAN3045387243494
MerkKrups
KleurZwart

Beschrijving

Met de Cook4Me Touch multikoker met snelkookfunctie van Krups bereid je eenvoudig verse, zelfgemaakte gerechten. Dankzij het touchscreen en de Wi-Fi-verbinding heb je toegang tot een onbeperkt aantal recepten. Laat foto's en video's je stap voor stap door het kookproces leiden.

Laat je inspireren en zoek geschikte recepten direct op je Cook4Me elektrische snelkookpan. Met behulp van filters vind je gemakkelijk voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die je in slechts 10, 20 of 30 minuten kunt bereiden. Je kunt zelfs zoeken naar recepten met de ingrediënten die je bij de hand hebt.

Bespaar tijd bij het koken met de Cook4Me Touch multi-cooker. Je hebt toegang tot een grote verscheidenheid aan recepten die je in minder dan 10 minuten kunt bereiden. De multikoker kan ook vooraf geprogrammeerd worden en past het kookproces aan het gekozen recept en aantal personen aan. Daarnaast houdt hij je eten automatisch warm.

De Cook4Me Touch is gemakkelijk te reinigen, want zijn kookbak is vaatwasmachinebestendig. Met de Wi-Fi-verbinding geniet je van een steeds grotere gepersonaliseerde kookervaring met nieuwe recepten. De multikoker werkt zichzelf bij en downloadt automatisch de nieuwste recepten van Krups.

Met de Cook4Me App heb je overal toegang tot je Cook4Me Touch. Je kunt het kookproces op afstand volgen, je eigen kookboeken maken en recepten naar je multikoker sturen om te beginnen met koken zodra je thuiskomt. Daarnaast kun je je eigen recepten delen met de Cook4Me gemeenschap.