Bredeco Multicooker - 5 liter - 16 programma's
Bredeco Multicooker - 5 liter - 16 programma's

Bredeco Multicooker - 5 liter - 16 programma's

75,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
75,-
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN4250928698445
MerkBredeco
KleurZwart

Beschrijving

Multicooker - 5 liter - 16 programma's

De handige multicooker BCMK-860-BK van bredeco staat garant voor fantastische keuken- en kookervaringen. Ideaal als er thuis veel te doen is en ook nog voor het eten gezorgd moet worden. Met dit elektrische apparaat bereidt u moeiteloos verschillende gerechten door verschillende geïntegreerde kookprogramma's. Dankzij het professionele ontwerp en het grote vermogen is de multicooker geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik.

Product hoogtepunten

  • Vermogen: 850 W
  • Capaciteit: 5 L
  • 16 Programma's
  • Timer
  • Stoomveiligheidsklep

De 16 verschillende vooraf geïnstalleerde programma's en de praktische vertragingstimer maken het gemakkelijk om op elk moment van de dag maaltijden te bereiden en op te warmen. De stoomfunctie maakt het mogelijk om groenten, maar ook andere gerechten, zo te bereiden dat belangrijke voedingsstoffen en vitamines behouden blijven. Op het bedienpaneel kan met een druk op de knop alles snel en eenvoudig worden ingesteld of de gewenste maaltijd worden geprogrammeerd. De rest gaat vanzelf. De temperatuur en tijd kunt u natuurlijk naar believen aanpassen.

De multicooker is krachtig en efficiënt dankzij het verwarmingselement van 860 W. Dit garandeert een fantastische prestaties en tegelijkertijd een kostenefficiënt gebruik. De multicooker zorgt er ook voor dat al toebereide maaltijden warm worden gehouden.