Yum Asia Panda Mini Rijstkoker
Yum Asia Panda Mini Rijstkoker

Yum Asia Panda Mini Rijstkoker

82,28Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
Tweedehands
82,28
Gratis4 dagen

Specificaties

EAN7426787900013
TypeRijstkoker
KleurWit

Beschrijving

De Yum Asia Panda Mini Rijstkoker is een compacte rijstkoker met geavanceerde functies die zorgt voor perfect gekookte rijst. Deze rijstkoker wordt geleverd met een Ninja keramische kom en maakt gebruik van Fuzzy Logic-technologie om de kooktijd en temperatuur automatisch aan te passen voor optimale resultaten. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Yum Asia Panda Mini Rijstkoker:

  1. Compact formaat: De rijstkoker heeft een klein en compact ontwerp, waardoor hij ideaal is voor individuen, koppels of kleine huishoudens die geen grote hoeveelheden rijst hoeven te koken.

  2. Ninja keramische kom: De rijstkoker wordt geleverd met een hoogwaardige Ninja keramische kom, die duurzaam is en gelijkmatig warmte verdeelt voor gelijkmatig gekookte rijst.

  3. Advanced Fuzzy Logic: De rijstkoker maakt gebruik van geavanceerde Fuzzy Logic-technologie, waarmee het de kooktijd en temperatuur automatisch kan aanpassen aan de hoeveelheid rijst en de omgevingsomstandigheden. Dit zorgt voor perfect gekookte rijst, ongeacht de variabelen.

  4. Verschillende kookmodi: De Yum Asia Panda Mini Rijstkoker biedt verschillende kookmodi, zoals normale rijst, sushi-rijst, bruine rijst, en meer, waardoor je diverse soorten rijst kunt bereiden.

  5. Warmhoudfunctie: Na het koken schakelt de rijstkoker automatisch over naar de warmhoudstand, waardoor je rijst warm en vers blijft totdat je klaar bent om te serveren.

  6. Gemakkelijk schoon te maken: De keramische kom en andere onderdelen van de rijstkoker zijn gemakkelijk te reinigen, wat zorgt voor een probleemloze onderhoudsprocedure.

De Yum Asia Panda Mini Rijstkoker met Ninja Keramische Kom en Advanced Fuzzy Logic is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en compacte rijstkoker. Met zijn geavanceerde technologie en verschillende kookmodi kun je verschillende soorten rijst perfect bereiden, terwijl de warmhoudfunctie ervoor zorgt dat je rijst altijd op de juiste temperatuur blijft. De Ninja keramische kom zorgt voor gelijkmatig gekookte rijst en is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt het een handig en veelzijdig keukenapparaat voor dagelijks gebruik.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Yum Asia Panda Mini Rijstkoker.

Prijsontwikkeling