Solis Table Grill 4 in 1 790 - Multifunctioneel Grill Apparaat - Gourmetstel 3 Personen
Solis Table Grill 4 in 1 790 - Multifunctioneel Grill Apparaat - Gourmetstel 3 Personen

Solis Table Grill 4 in 1 790 - Multifunctioneel Grill Apparaat - Gourmetstel 3 Personen

109,90Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
109,90
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
Blokker.nl
Shopscore(3k+)
133,99
GratisOp werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

EAN7611210977452
MerkSolis
TypeCrêpemakers
KleurGrijs
OptiesAnti-aanbaklaag

Beschrijving

4 in 1 Table Grill

De Solis 4 in 1 Table Grill 790 is een raclette, tafelgrill, mini-wok en pannenkoekenpan in 1. Deze grill is perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie: er is voor ieder wat wils.

Voordelen van de 4 in 1 Table Grill
+ 4 verschillende bereidingsmogelijkheden
+ Traploze temperatuurregeling
+ Anti-aanbaklaag
+ Handige koudzone

Goed om te weten
- Indicatielampje geeft aan wanneer de grill gereed is voor gebruik

Multifunctionele tafel grill
De Solis 4 in 1 Table Grill is een multifunctioneel gourmetsel waarmee funcooking een geheel nieuwe dimensie krijgt. De grilloppervlakte van deze grill is 42 x 13 cm. Je kunt deze tafel grill gebruiken voor het traditionele racletten of gourmetten, het grillen en/of wokken van vlees, vis en groente en zélfs het bakken van kleine crêpes! Van jong tot oud; met deze tafel grill gaat iedere eter met een goed gevulde maag van tafel.

Racletten, gourmetten, grillen, wokken én crêpes bakken
Met de veelzijdige gourmetset kun je werkelijk alle kanten op. De grillplaat is zelfs omkeerbaar! De ene zijde van de grill plaat bestaat voor de helft uit een geribbelde- en voor de andere helft uit een gladde plaat. De geribbelde plaat is ideaal voor het grillen van bijvoorbeeld een heerlijk stukje zalm of een kleine hamburger. Op de gladde plaat kun je jouw producten op ‘gewone wijze’ bakken. Wanneer je de (nog koude of afgekoelde) grillplaat omdraait, ontdek je een plaat met cirkelvormen. Deze vormen zijn ideaal voor het bakken van crêpes en je kunt hier de wokpannetjes op plaatsen. Deze pannetjes kun je, net zoals de raclettepannetjes, plaatsen op de etage onder de grillplaat: de koudzone. Tijdens de eetpauzes plaats je de hete pannetjes eenvoudig in deze separate zone aan de onderzijde van de gourmetset.

Passende pannetjes
Bij een multifunctionele gourometset als de Solis Table Grill 4 in 1 ontvang je natuurlijk meerdere, passende pannetjes. Zo krijg je 3 wokpannetjes, 3 pannetjes voor raclette en 3 bijbehorende spatels bij deze grill. Dankzij de anti-aanbaklaag op zowel de grillplaat als in de pannetjes, blijven er - ook zonder het toevoegen van boter en/of olie - geen voedingsresten achter. De temperatuurregelaar (draaiknop) aan de voorzijde van het apparaat is uitgevoerd met duidelijke indicatielampjes, waarbij rood weergeeft dat het apparaat aan het opwarmen is en groen dat het apparaat gebruiksklaar is.

Altijd en overal jouw vertrouwde Solis kwaliteit
Eet je graag met een groot gezelschap? Geen probleem! Door twee, of maximaal drie, van deze tafel grills aan elkaar te kun je met een grote groep aan tafel schuiven. Met een gewicht van nauwelijks 2,5 kilo is het apparaat moeiteloos te vervoeren. Natuurlijk is het apparaat ook individueel perfect te gebruiken. Waar je ook eet, met de Solis Table Grill 4 in 1 geniet je overal van de vertrouwde, Zwitserse kwaliteit.

Verpakkingsinhoud

  • Solis 4 in 1 Table Grill
  • 3 wokpannetjes
  • 3 gourmetpannetjes
  • 3 spatels