Braun Koffiezetapparaat KF 1500 BK 10 kopjes - Filterkoffiezetapparaat - Zwart
Braun Koffiezetapparaat KF 1500 BK 10 kopjes - Filterkoffiezetapparaat - Zwart

Braun Koffiezetapparaat KF 1500 BK 10 kopjes - Filterkoffiezetapparaat - Zwart

35,95Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Amazon.nl
Shopscore(686)
35,95
Gratis1 - 3 werkdagen
Electroworld.nl
Shopscore(12)
35,95
€6,95Levertijd: onbekend

Specificaties

EAN8021098001870
MerkBraun
KleurZwart
TypeFilterkoffiezetapparaten

Beschrijving

De Aromakan is een koffiezetapparaat dat geschikt is voor het zetten van zowel kleine als grote kopjes koffie. De kan van dit apparaat is gemaakt van slagvast en thermo-resistent glas, waardoor het bestand is tegen hoge temperaturen en niet snel zal breken. Daarnaast heeft de kan een speciaal deksel dat ervoor zorgt dat er zo min mogelijk contact is met de lucht, waardoor de temperatuur en het aroma van de koffie langer behouden blijven.

Met het OptiBrewSystem van de Aromakan ben je altijd verzekerd van een consistent goed aroma. Dit systeem zorgt namelijk voor een geoptimaliseerd samenspel van temperatuur, brouwtijd en extractie. Hierdoor krijg je keer op keer een heerlijk smakende kop koffie.

Het antidruppelsysteem van de Aromakan zorgt ervoor dat je het eerste kopje koffie kunt inschenken zonder te morsen, nog voordat het zetproces is afgelopen. Dit is erg handig als je niet kunt wachten om van je verse kopje koffie te genieten.

Met het EasyFill systeem van de Aromakan kun je de filterkorf eenvoudig vullen of verwijderen vanaf de voorkant van het apparaat. Dit is erg handig en bespaart tijd, omdat je niet het hele apparaat hoeft te verplaatsen.

De Aromakan heeft ook een waterniveaumeter met dubbele schaalverdeling, waardoor je altijd goed kunt zien hoeveel water je toevoegt. Dit zorgt voor een nauwkeurige vulling en voorkomt dat je te veel of te weinig water gebruikt.

Met een vermogen van 1000 watt kun je met de Aromakan precies de hoeveelheid koffie zetten die je nodig hebt. Of je nu een kleine of grote hoeveelheid koffie wilt, dit apparaat kan het allemaal aan.

  • Geschikt voor 15 kleine of 10 grote kopjes koffie
  • Slagvaste en thermo-resistente glazen kan
  • Speciaal deksel minimaliseert contact met lucht
  • OptiBrewSystem voor consistent goed aroma
  • Antidruppelsysteem voor drupvrij inschenken
  • EasyFill systeem voor eenvoudig vullen en verwijderen
  • Waterniveaumeter met dubbele schaalverdeling
  • Vermogen van 1000 watt