Concept Gofrownica VF3040 CONCEPT - Wafelijzer - Zwart
Concept Gofrownica VF3040 CONCEPT - Wafelijzer - Zwart

Concept Gofrownica VF3040 CONCEPT - Wafelijzer - Zwart

32,80Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Amazon.nl
Shopscore(686)
32,80
Gratis1 - 3 werkdagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
57,10
Gratis6 - 10 werkdagen

Specificaties

EAN8595631003640
MerkConcept
TypeWafelijzers
KleurZwart

Beschrijving

De Moc [W] van deze gofrownica is 1000, wat zorgt voor een krachtige werking. Met deze gofrownica kunt u tegelijkertijd 2 gofry bakken, waardoor u snel en efficiënt kunt werken. De gofry hebben een rechthoekige vorm, wat zorgt voor een klassieke uitstraling. De combinatie van roestvrij staal en zwart geeft deze gofrownica een moderne en stijlvolle uitstraling.

Met deze gofrownica kunt u heerlijke gofry maken voor het hele gezin. De krachtige Moc [W] zorgt ervoor dat de gofry snel en gelijkmatig worden gebakken, waardoor ze een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant hebben. De rechthoekige vorm van de gofry maakt ze perfect om te vullen met uw favoriete ingrediënten, zoals fruit, chocolade of slagroom.

De gofrownica is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie. Het zwarte accent geeft de gofrownica een moderne uitstraling die past bij elke keukenstijl. De gofrownica is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor u er lang plezier van zult hebben.

  • Moc [W]: 1000
  • Ilosc gofrów: 2
  • Ksztalt gofrów: protokat
  • Kolor: stal nierdzewna + czarny