Mattisson Magere melkpoeder bio
Biologische magere melkpoeder is gemaakt van koemelk waaraan het water is onttrokken. Hierdoor ontstaat een handig, licht poeder dat eenvoudig kan worden opgelost in water om weer melk te maken. De smaak is iets voller en romiger dan gewone magere melk en het poeder is gemakkelijk mee te nemen of te gebruiken in de keuken. Deze melkpoeder is veelzijdig in gebruik. Je kunt er warme dranken mee verrijken, het toevoegen aan je koffie of gebruiken in recepten zoals pannenkoeken, brood en cake. Ook in een ontbijt met muesli of granen geeft het net dat beetje extra smaak en romigheid. Omdat het product rijk is aan eiwitten, wordt het vaak gebruikt in sport- en bakrecepten als natuurlijke toevoeging. Waarvoor kun je het gebruiken? Oplossen in water voor melk
In koffie of warme dranken
Als basis in pannenkoeken- of broodmix
Door yoghurt, muesli of havermout
Voor bak- en kooktoepassingen Ingrediënten
100% magere MELKPOEDER Biologisch.
Voedings