SKLZ Reactive Agility Ladder - Rood / Geel / Blauw
SKLZ Reactive Agility Ladder - Rood / Geel / Blauw
SKLZ Reactive Agility Ladder - Rood / Geel / Blauw
+2

SKLZ Reactive Agility Ladder - Rood / Geel / Blauw

0,-Vergelijk prijzen

Specificaties

EAN0096506135865
MerkSklz
KleurRood
SportenVoetbal

Beschrijving

Verbeter je reactievermogen, athletic intelligence en snelheid met de SKLZ Reactive Agility Ladder. De Reactive Agility Ladder gebruikt kleur en geluid om de connectie tussen jouw hoofd en lichaam te verbeteren, waardoor jij nóg meer uit je training kunt halen.

Eindeloze trainingsopties

De SKLZ Reactive Agility Ladder heeft een ronde vorm. Dankzij deze vorm helpt het je om je voetenwerk te trainen. De agility ladder heeft verschillende kleurennbsp; die genoemd kunnen worden in de SwitchedOn app, waarna je je naar die kleur verplaatst. Er zijn eindeloze combinaties en patronen mogelijk om jou tot het uiterste te drijven.

Exclusieve trainingen

Exclusieve trainingen en programma's helpen je om binnen no-time je snelheid en reactievermogen te verbeteren. Deze exclusieve content is samengesteld door gecertificeerde trainers en atleten. Daarnaast kun je gebruik maken van de Switchedon App voor nog meer uitdaging en doelgerichte trainingen.

SwitchedOn App

De SwitchedOn App is een trainingsapp die jou helpt door willekeurige visuele en/of audio-aanwijzingen te geven. Via de app kun je de SKLZ Ahletic Intelligence producten kiezen waar jij graag mee traint. SwitchedOn biedt je vervolgens specifieke behendigheidsoefeningen die zijn aangepast op jouw SKLZ product. Dankzij deze app til je je trainingen naar een hoger niveau en houd je je hersenen alert.

SKLZ Reactive Agility Ladder in het kort

Verbetert je snelheid, lateral speed en je reactietijInclusief exclusieve trainingen en content, samengesteld door gecertificeerde trainersDe ronde vorm helpt je je voetwerk te verbeteren op bijna ieder niveauEindeloze trainingsmogelijkheden in combinatie met de SwitchedOn appGeschikt voor vrijwel alle ondergronden, inclusief gras en asfaltGemakkelijk op te zetten en in elkaar te vouwenInclusief 8 pionnen