Bowflex Extreme 2 SE Homegym
Bowflex Extreme 2 SE Homegym
Bowflex Extreme 2 SE Homegym+4
Bowflex Extreme 2 SE Homegym+3
Bowflex Extreme 2 SE Homegym
+6

Bowflex Extreme 2 SE Homegym

999,-Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Fitnessapparaat.nl
Shopscore(1k+)
999,-
1299,-
€10,50Op dagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Fitwinkel.nl
Shopscore(6k+)
999,-
Gratis1 - 2 werkdagen
Fitnesskoerier.nl
Shopscore(160)
999,-
Gratis1 - 2 werkdagen
Fitnessdigital.nl
Shopscore(127)
1299,-
Gratis9 werkdagen
130.00 x 84.00 x 70.00 cm

Specificaties

EAN0708447907370
MerkBowflex
SportenFitness
TypeHomegyms

Beschrijving

De Bowflex Extreme 2 SE Homegym isnbsp;een bestsellernbsp;geworden doornbsp;een volledige total body workoutnbsp;op eennbsp;efficiënte manier innbsp;éénnbsp;apparaat samen te brengen. Met het veelzijdige katrol systeem ga je over van de ene oefening op de andere zonder ooit de kabels aan te passen. Dit bespaart tijd en maakt je training vloeiender.nbsp;Trainen met de weerstand staven van denbsp;BowFlexnbsp;Extreme 2 SE homegymnbsp;voeltnbsp;net zo goed alsnbsp;trainen met losse gewichten. De verschillende kabel- en katrol posities maken het gemakkelijk om de hoek van je oefening te veranderen.

Kies uitnbsp;meer dannbsp;70 oefeningen

Ondersteun jenbsp;knieën en rug met de verstelbare ergonomische stoel. Deze stevige zitting heeft eennbsp;polyurethaan bekleding om je oefeningen op een comfortabele manier te ondersteunen. Kies uit meer dan 70 oefeningen je eigen manier om je spieren te ontwikkelen. Deze homegym heeft verschillende onderdelennbsp;om specifieke lichaamsdelen te trainen.nbsp;De lat towernbsp;maakt trainingnbsp;vannbsp;de schouder- en rug spieren mogelijk.nbsp;De leg extensionnbsp;helpt je sterke en gespierde benennbsp;te ontwikkelen.nbsp;Het abdominal crunchnbsp;schouder harnasnbsp;gebruik je om buikspieren intensief te trainen.

Standaard beschikt dezenbsp;homegym over een maximale weerstand van 95 kg. De Bowflex Extreme 2 SE Homegym maakt hetnbsp;voor iedereen mogelijk om thuis te fitnessen.nbsp;Het enige watnbsp;je nodig hebt is motivatie en doorzettingsvermogen

Onderstaand een video over de Bowflex Extreme 2 SE Homegym:

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Bowflex Extreme 2 SE Homegym.

Prijsontwikkeling