Torque USA F9 Fold-Away Functional Trainer - Homegym - 2 x 90,7 kg
Torque USA F9 Fold-Away Functional Trainer - Homegym - 2 x 90,7 kg
Torque USA F9 Fold-Away Functional Trainer - Homegym - 2 x 90,7 kg
+2

Torque USA F9 Fold-Away Functional Trainer - Homegym - 2 x 90,7 kg

3999,-Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Fitnessapparaat.nl
Shopscore(1k+)
3999,-
€10,502 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(39k+)
3999,-
Gratis3 dagen
Fitwinkel.nl
Shopscore(6k+)
3999,-
Gratis2 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN0810088290329
SportenFitness
TypeHomegyms

Beschrijving

De Torque USA F9 Fold-Away Functional Trainer is een dubbele gewichtsstapel die onafhankelijke functionele training biedt. Door het ruimtebesparend design met de stijlvolle dichtslaande deuren neemt de F9 opgevouwen slechts één vierkante meter in beslag, hierdoor staat het in elke ruimte goed.

Mogelijkheden van de Torquenbsp;USA F9

Met twee verstelbare draaibare katrollen - elk met 17 posities - en twee verschillende breedtes, biedt de F9 gebruikers de mogelijkheid om onbeperkte bewegingen uit te voeren. Het docking station voor de optionele flat-to-incline bank lijnt sporters automatisch uit in de juiste positie, en de multi-use chin-up/press hulpband stelt gebruikers van alle niveaus in staat oefeningen uit te voeren die ze anders niet zouden kunnen doen. Bovendien kunnen de kabelkolommen, de meegeleverde trainingsaccessoires en de optionele bank allemaal worden verborgen in de aantrekkelijk sluitende deuren. Uitgerust met diverse standaard accessoires biedt de F9 een onbeperkte functionele variatie voor training.

Functies

Twee onafhankelijk instelbare draaibare katrollen met 17 laag-hoog posities op de staandersTwee onafhankelijke, instelbare gewichtstapels voor een weerstand tot 35 kg per handgreepEen kabelbereik van 243 cm voor onbeperkte functionele bewegingen Een hulpbandfunctie voor chin-ups en dips, zodat gebruikers laag kunnen beginnen en geleidelijk kunnen opklimmen naar prestaties zonder hulpVerschillende standaard accessoires zijn afgebeeld voor een robuuste verscheidenheid aan functionele oefeningenAlle onderdelen en oefeningen kunnen in de opvouwbare kast worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruiktnbsp;

Meegeleverde accessoires

Universele riemPremium ankle strapShort strap handles (1 paar)Squat harnasStraight barKarabijnhaken (1 paar)

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Torque USA F9 Fold-Away Functional Trainer - Homegym - 2 x 90,7 kg.

Prijsontwikkeling