Inspire Maximum Multi-Gym M2
Inspire Maximum Multi-Gym M2
Inspire Maximum Multi-Gym M2+1
Inspire Maximum Multi-Gym M2
+3

Inspire Maximum Multi-Gym M2

2999,-Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Fitnessapparaat.nl
Shopscore(1k+)
2999,-
€10,50Op dagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
2999,-
Gratis3 dagen
Fitwinkel.nl
Shopscore(6k+)
2999,-
Gratis1 - 2 werkdagen

Specificaties

EAN4005251363108
MerkFinnlo
SportenFitness
TypeHomegyms

Beschrijving

De Inspire Maximum Multi-Gym M2 is een compacte homegym die de maximale hoeveelheid trainingsmogelijkheden in een minimale ruimte stopt. Met de M2 biedt alle mogelijkheden van een single-stack multi-gym in een compacte single stack gym. Bijvoorbeeld door een press arm die zowel voor vrijenbsp;(kabel) oefeningen als voor vaste bewegingen is in te stellen. Bewegingen met vrije beweging verbeteren je mobiliteit en coördinatie terwijl vaste press oefeningen je helpen bij het ontwikkelen van kracht. Dit geeft je meer trainingsmogelijkheden om je spieren te ontwikkelen.nbsp;Elke beweging stem je af op je lichaam via een volledig verstelbare zitting en rugleuning met orthopedische kussens. Hierdoor worden je oefeningen altijd goed ondersteund, train jenbsp;met meer comfortnbsp;en behaal je sneller succes.

Materiaal Multi-Gym M2

De constructie van de M2nbsp;heeft een onderhoudsvrije elektrostatische afwerking en bestaat voornamelijk uit staal. De pulleys zijn gemaakt van Nylon. De kabels hebben treksterkte van 900 kg en de draaipunten zijn voorzien van stalen kogellagers en geïmpregneerde messing bussen. Deze homegym heeft 75 kg aan gewichten, die uit te breiden is naar 97,5 kg.

Unieke eigenschappennbsp;Inspire Multi-Gym M2

Ruimtebesparend ontwerp Er kan zittend de leg curl en leg extensions uitgevoerd worden Vaste en Kabel oefeningen Orthopedische kussens en zitting Onderhoudsvrije elektrostatische afwerking stalen kogellagers

Oefeningen M2

Je kunt onder andere shouder press, lat pull down, chest press, triceps pushdown, biceps curl, leg curl en leg extension. De bijgeleverd accessoires zijn dan ook de 122 cm aluminium draaibare lat bar en easy curl bar, aluminium strap handgrepen en draaibare handgreep en een enkel strap.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Inspire Maximum Multi-Gym M2.

Prijsontwikkeling