Inspire Maximum BL1 Body-Lift Multigym
Inspire Maximum BL1 Body-Lift Multigym

Inspire Maximum BL1 Body-Lift Multigym

0,-Vergelijk prijzen

Specificaties

EAN4005251363504
MerkFinnlo
SportenFitness
TypeHomegyms

Beschrijving

De Maximum Inspirenbsp;BL1 Body-Lift Multigym gebruikt jouw lichaamsgewicht als weerstand. Je steltnbsp;de belastingnbsp;in als percentage van je eigennbsp;lichaamsgewicht, tussen de 10 en 150%. Het instellen van de belasting gaat heel eenvoudig, je kan het zelfs met één hand. Zowel de zitting als de rugleuning zijn volledig verstelbaar waardoor je de oefeningen perfect op je lichaamsbouw af kunt stemmen.nbsp;Deze homegym heeft een vast station en een kabelstation om verschillende oefeningen uit te voeren. Bij de BL1 zit een curl bar en een lat bar.

Deze homegym is geschikt voor sporters met een lichaamsgewicht tot 120 kg. Voor volledige veiligheid zijn de kabels getest tot meer dan 900 kg. Ook de katrollen van glasvezel versterkt nylon en het frame van zware stalen buizennbsp;met elektrostatische poedercoating, kunnen 120 kg belasting gemakkelijk aan. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het resultaat is een uitstekende homegym die wordt gedekt door een levenslange garantie.

De Maximum Inspire BL1 Body-Lift Multigym heeft geen gewichtstapel omdat je met je eigen lichaamsgewicht traint. Hierdoor maakt de BL1 minder lawaai dan andere homegyms en is hij lichter waardoor deze tevens eenvoudig te verplaatsen is.

Belangrijke eigenschappen:

Frame: zware ronde stalen buizenDe elektrostatische poedercoating heeft een duurzaam en onderhoudsvrije afwerkingPrecisie stalen kogellager systeem zorgt voor een onderhoudsvrije en soepele werkingKatrollen: glasvezel versterkt nylonKabels zijn getest en kunnen tot 900 kg aanVaste en Cable motion Press stationMeegeleverde accessoires: Curl bar en lat barHoogte van toestel tijdens het trainen: 220 cmMaximale weerstand: 150% van lichaamsgewicht. Maximale gebruikersgewicht is 120 kg dus maximaal 180 kg weerstand.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Inspire Maximum BL1 Body-Lift Multigym.

Prijsontwikkeling