Bresser Verrekijker - Spezial Astro - 15x70 - Lichtsterk - Geschikt voor Astronomie en Landwaarnemingen
Bresser Verrekijker - Spezial Astro - 15x70 - Lichtsterk - Geschikt voor Astronomie en Landwaarnemingen
Bresser Verrekijker - Spezial Astro - 15x70 - Lichtsterk - Geschikt voor Astronomie en Landwaarnemingen+1
Bresser Verrekijker - Spezial Astro - 15x70 - Lichtsterk - Geschikt voor Astronomie en Landwaarnemingen
+3

Bresser Verrekijker - Spezial Astro - 15x70 - Lichtsterk - Geschikt voor Astronomie en Landwaarnemingen

315,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
Kamera-express.nl
Shopscore(6k+)
315,-
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.
bol.com
Shopscore(39k+)
315,-
Gratis2 dagen
Conrad.nl
Shopscore(0)
345,-
Gratis12 - 20 werkdagen

Specificaties

EAN4007922058931
MerkBresser

Beschrijving

De Spezail Astro verrekijker van Bresser is ideaal voor astronomie en landschapsobservatie. Dankzij het volledig multi-gecoate Bak-4 optiek, de extra grote objectieflensdiameter en de hoogwaardige oculairen met 5 lenzen in 3 groepen, geeft deze verrekijker extreem heldere, scherpe beelden van rand tot rand. Door de hoge 15x vergroting is de kijker niet alleen ideaal voor het observeren van astronomische objecten, maar is het ook een zeer praktische kijker voor het waarnemen van verre landobjecten.

Door een zeer hoge vermindering van het strooilicht levert de verrekijker het best mogelijke beeld en een perfect zicht. Met de individuele oculairfocus kann een scherp beeld verkregen worden voor alle astronomische afstanden. De opvouwbare rubberen oogschelpen geven brildragers de mogelijkheid om het gezichtsveld van deze optiek optimaal te benutten. De verrekijker is waterdicht en met Argon-gas gevuld om intern beslaan te voorkomen. Door de ergonomische rubberen afwerking heeft de verrekijker een goede grip en is bovendien zo goed beschermd voor invloeden van buitenaf.

Door middel van de statiefschroefdraad, geplaatst in de verlengde middenas, kan de Spezial Astro op elk fotostatief worden gemonteerd. Voor het gebruik van een statief is de optionele statiefadapter nodig (artikelnummer: 1916500). Het gebruik van een statief wordt sterk aanbevolen bij een hoge vergroting van 15x. Dit zorgt namelijk voor een stabiel beeld.

Deze kijker kun je het beste gebruiken in combinatie met een statief voor een optimaal en rustig beeld. Dit geldt voor alle kijkers die meer dan 12x vergroten of een grote lensopening hebben en daarom zwaarder zijn. Wanneer je met deze kijkers uit de hand wilt kijken dan zal elke trilling die je automatisch afgeeft ook vergroot worden door de kijker. Door het gebruik van een statief zorg je voor een optimaal en rustig beeld.

Wanneer een verrekijker op een statief wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat je een adapter (Bresser Statiefadapter SFM-1) en een statief naar keuze aanschaft.Kenmerken
- Verrekijker voor astronomie en landschapswaarnemingen
- Extreem hoge lichtopbrengst
- Hoge vergroting
- Volledig meervoudig gecoate optiek
- Waterdicht en Argon-gas gevuld
- Vergroting van 15x
- Objectieflensdiameter van 70 mm
- Individuele oculairfocus
- Opvouwbare rubberen oogdoppen
- Sterk gecorrigeerde oculairen voor scherpe beelden van rand tot rand
- Ergonomische rubberen body
- Afmetingen: 290 x 215 x 85 mm
- Gewicht: 1900 gram
- Statiefschroefdraad aanwezig