MAXXUS Multipress 9.1 - Krachtstation - Belastbaar tot 300 kg
MAXXUS Multipress 9.1 - Krachtstation - Belastbaar tot 300 kg

MAXXUS Multipress 9.1 - Krachtstation - Belastbaar tot 300 kg

2999,99Vergelijk prijzen
Snelste levering
Gorillasports.nl
Shopscore(4k+)
2999,99
Gratis2 - 3 werkdagen
Blokker.nl
Shopscore(3k+)
2999,99
Gratis5 werkdagen
bol.com
Shopscore(39k+)
2999,99
Gratis7 - 12 dagen

Specificaties

EAN4260244715580
KleurZwart
SportenFitness

Beschrijving

De massieve multipress 9.1 met dubbele trekkracht van MAXXUS®
 • Extreem stabiele stalen constructie met 230kg eigen gewicht
 • Kogellager halterstang met 300kg maximale belasting
 • Massieve trainingsbank met 300kg maximale laadvermogen
 • Training handgrepen voor duplex, lat pull en roeieoefeningen
 • Kwalitatieve staalkabels
 • Chin-up station, dip station en ophangsysteemvoor bokszak

  Hoogtepunten van de Maxxus multipress 9.1


  Extra zware uitvoering

  De stalen constructie van de multi-pers 9. 1 maakt indruk met zijn uitstekende afwerking en stabiliteit. Trainen met zware gewichten vereist een hoge mate van stabiliteit en een hoge massa om het gewicht te kunnen dragen en blessures te voorkomen. Met een totaal gewicht van ca. 260 kg is de Multipress 9.1 het meest massieve krachtstation dat MAXXUS® ooit heeft gebouwd.

  Losse trainingsbank

  De bij de levering inbegrepen trainingsbank staat dankzij de zware stalen constructie veilig op de vloer. Veranderingen in de belasting of een hoog gebruikersgewicht kunnen de trainingsbank niet beschadigen. Met een maximaal draagvermogen van 300 kg en extra dikke vulling heeft de multi-press 9.1 trainingsbank alles wat je nodig hebt voor zware en vooral veilige training. Door de transportrollen is de trainingsbank gemakkelijk te verplaatsen.

  Verstelbare rugleuning van de trainingsbank

  De rugleuning van de trainingsbank is multi- verstelbaar wat zorgt voor veel variatie in trainingsmogelijkheden. Door de makkelijke verstelbaarheid is de helling in enkele seconden aan te passen.

  Attachments van de bank

  Een uitneembare armcurl attachment, die in hoogte verstelbaar is, maakt effectieve armtraining mogelijk. De vulling is extra dik en daardoor bijzonder comfortabel. De beencurl biedt de mogelijkheid tot uitgebreide beentraining. De armcurl met verwijderbare stang en de beencurl zijn bij de levering inbegrepen.

  Er worden geen halterschijven meegeleverd. Deze vind je in onze shop.

  Bankdrukken op hoog niveau

  De kogelgelagerde halterstang geeft een heerlijk trainingsgevoel, net zoals in de sportschool. De soepele werking van de geleiders loont zowel bij kleinere gewichten als bij hoge gewichtsbelastingen. De halterstang heeft golving in het vasthoudgebied voor de best mogelijke grip. Door aan de halterstang te draaien wordt deze stevig vastgehaakt in de machine.

  Duplex station
  In plaats van een eenvoudige lat pull heeft de Multipress 9.1 een duplex station met twee kabelaansluitingen, waar zowel conventionele pulls zoals pull-downs of triceps presses als cross-pull oefeningen mogelijk zijn. Dit maakt de Multipress 9.1 tot de ideale rugtrainer, want de veelzijdigheid aan pulls is bijna onuitputtelijk! De twee afzonderlijke handgrepen zijn bij de levering inbegrepen. Er kan maximaal 150 kg gewicht worden gebruikt.

  Roeistation
  Een andere belangrijke oefening is het roeien, wat dankzij het roeistation kan worden gedaan zonder enige problemen, tot 150 kg gewicht. De roeihendel is inbegrepen. Uiteraard kan de kabelaansluiting ook voor talloze trekbewegingen van onderaf worden gebruikt. Staand roeien is bijvoorbeeld een zeer effectieve en populaire oefening voor veel krachtsporters.

  Lat pull
  De multipress 9.1 heeft twee kabelverbindingen van boven. Naast de losse handgrepen kan ook een lattrekstang worden aangesloten. Beide kabelverbindingen kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden. Lat-pull is een van de belangrijkste oefeningen voor de rug. De multipress 9.1 maakt deze oefening dankzij het ontwerp ver naar boven mogelijk, zodat de oefening correct kan worden uitgevoerd. Meestal zijn deze oefeningen niet mogelijk met lage kabelverbindingen.

  Dip station
  Om dips te kunnen trainen worden twee modules meegeleverd die op verschillende hoogtes kunnen worden bevestigd. Op deze manier kan de hoogte van de modules individueel worden aangepast aan de lichaamsmassa. Bij deze oefening worden naast de triceps spier ook spiergebieden in de schouder en borst aangesproken. Daarom maakt de effectieve dipoefening deel uit van elke gebalanceerde krachttraining.

  Butterfly
  Een butterfly-module mag zeker niet ontbreken in een dergelijk station. De multipress 9.1 heeft het!
  Het kabelgestuurde systeem kan worden belast met een gewicht tot 150 kg. De rugbekleding biedt voldoende steun aan de achterzijde waardoor een rechtop zittende houding mogelijk is. Uiteraard kun je ook met losse dumbbells in schuine stand op de trainingsbank butterflies doen, het zogenaamde vliegen.

  Kwaliteit
  De kwaliteit van de Multipress 9.1 is boven alle twijfel verheven. Je merkt al snel dat de ontwikkelaars van de multipress zelf gevorderde krachtsporters zijn en dat de constructie dan ook van hoge kwaliteit is. Niet alleen het ontwerp speelt een rol, maar ook de veiligheid en effectiviteit moeten kloppen.

  Ergonomie in plaats van compact ontwerp
  Multipress machines en krachtstations hebben meestal een groot nadeel. Vanwege de noodzaak van het compacte ontwerp wordt ergonomie verwaarloosd. Oefeningen kunnen niet of niet correct worden uitgevoerd omdat er simpelweg niet genoeg ruimte is. Met de Multipress 9.1, werd er geen rekening gehouden met de ruimte, maar om de mogelijkheid van de opleiding doeltreffend en zo ergonomisch mogelijk te maken.

  Training bank

  • Rugleuning in helling verstelbaar: ja
  • Armcurl: ja, in hoogte verstelbaar
  • Leg curl module / reverse: ja / ja
  • Transportrollen: ja
  Afmetingen & Gewichten
  • Afmetingen - Volledig opgezet inclusief bank (LxBxH): ca. 300 x 204 x 214 cm
  • Afmetingen - zonder bank (LxBxH): ca. 1580 x 204 x 214 cm
  • Afmetingen - buitenste halterrekken: ca. 132 cm
  • Afmetingen verpakking 1 doos / gewicht: ca. 220 x 99 x 43,5 cm, 225 kg
  • Afmetingen verpakking 2 dozen / gewicht: ongeveer 129 x 48 x 28 cm, 40 kg
  • Maximale belasting: 300 kg
  • Maximale belasting barbell: 300 kg
  • Maximale belasting van butterfly / roeier / pulley: 150 kg
  • Maximale belasting beencurl: 80 kg
  • Bruikbare halterschijven: met een gatdiameter van 50/51 mm
  (halterschijven zijn niet inbegrepen!) 24 maanden garantie bij particulier gebruik.

  Schaf dit complete station nu aan en we beloven je dat je nooit meer anders wilt!