Gorilla Sports Multistation - Krachtstation - Met Halterbank
Gorilla Sports Multistation - Krachtstation - Met Halterbank

Gorilla Sports Multistation - Krachtstation - Met Halterbank

349,99Vergelijk prijzen
Snelste levering
Gorillasports.nl
Shopscore(4k+)
349,99
399,99
Gratis2 - 3 werkdagen
Blokker.nl
Shopscore(3k+)
349,99
Gratis5 werkdagen
bol.com
Shopscore(39k+)
349,99
Gratis7 - 12 dagen

Specificaties

EAN4260438732041
MerkGorilla Sports
KleurWit
SportenFitness

Beschrijving

Dit Multistation is ideaal voor een uitgebreide workout voor het bovenlichaam. De dipsteunen en optrekstang zijn belastbaar tot 100 kg en de halterbank tot 220 kg. Het is mogelijk om zowel normaal als incline te bankdrukken. Het product is exclusief halterset.

Old School training is momenteel helemaal hot: het uiterste van jezelf vragen middels een training met je eigen lichaamsgewicht. En terecht ook: veel van die onzinnige machines waar de sportscholen tegenwoordig vol mee staan zijn prima om op te revalideren, maar écht sterk en fit word je er niet van. Met dit zeer solide, extra uitgebreide Multistation ben je van alle markten thuis. Met dit krachtstation kun je je gehele bovenlichaam aan een keiharde training onderwerpen!

De multistation in detail:
  • Totale afmeting (LxBxH): 201 x 74 x 221 cm
  • Afmeting ingeklapt (LxBxH): 138 x 74 x 221 cm
  • Afmeting kussen (LxBxH): 111 x 25 cm
  • Incline bank: 24°
  • Hoogte dipsteunen: 126 cm
  • Max. belastbaarheid bank: 150 kg
  • Max. belastbaarheid dipsteunen: 150 kg
  • Max. belastbaarheid optrekstang: 100 kg
  • Gewicht: 35 kg
Een handige functie van dit apparaat is de ingebouwde uitklapbare halterbank. Hierdoor kun jij je bovenlichaam onderwerpen aan een volledige en intensieve workout. Het apparaat biedt oneindig veel mogelijkheden. Op de powertower kun je vele lichaamsgewichtoefeningen uitvoeren als pull-ups, dips en buikspieren. Op de halterbank kun je normaal en incline bankdrukken, buikspieroefeningen uitvoeren en alle andere mogelijke oefeningen op een fitnessbank. Variëren is de sleutel tot succes Allereerst zorg je er op deze manier voor dat het trainen leuk blijft, want dag in dag uit dezelfde trainingen afwerken gaat vervelen. Daarnaast raken je spieren snel gewend aan bepaalde bewegingen. Zo zal je training op den duur steeds minder effectief worden, terwijl je spieren door te variëren elke keer weer een 'klap' krijgen waardoor ze harder moeten werken. Laat het serieuze werk maar beginnen en schaf dit schitterende apparaat aan, een echte must have voor iedere home gym!