Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit
Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit
Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit+3
Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit+2
Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit
+5

Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit

165,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Berger-camping.nl
Shopscore(44)
165,-
199,-
Gratis3 - 5 werkdagen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(39k+)
182,-
Gratis2 dagen

Specificaties

EAN8710315024630
MerkThetford
DoelgroepVolwassenen

Beschrijving

Heb je geen sanitaire voorzieningen in jouw voertuig? Dan biedt de Thetford Porta Potti Excellence 565E de oplossing! Dit comfortabele draagbare toilet hoeft niet aangesloten te worden op een afvoer- of watersysteem. Je kan dit toilet dus overal gebruiken!

Altijd en overal een comfortabel toilet

Waar je ook heen gaat, met een Porta Potti van Thetford heb je altijd een toilet tot jouw beschikking. Zelfs in een gebied zonder enige voorzieningen kun je comfortabel naar de wc. Omdat dit toilet niet aangesloten wordt op een afvoer- of watersysteem, is dit toilet ideaal wanneer je op reis gaat met een tent of in een andere accommodatie zonder ingebouwd sanitair verblijft. Het Porta Potti chemisch toilet heeft een hogere zithoogte en een groter zitvlak. Het zit daardoor net zo comfortabel als jouw toilet thuis. Ook is het toilet voorzien van een efficiënte en krachtige elektrische spoeling. De Porta Potti is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht kunststof van hoge kwaliteit, waardoor jouw chemisch toilet lang mee gaat. En dankzij het eenvoudige gebruik, kan iedere kampeerder met dit toilet overweg.

Belangrijkste voordelen

  • Wordt niet aangesloten op afvoer- of watersysteem
  • Lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit
  • Elektrisch spoelsysteem
  • Eenvoudig en handig te legen
  • Geïntegreerde wc-rolhouder

Hygiënisch chemisch toilet

Met een Porta Potti van Thetford profiteer je van een hygiënisch toilet op jouw kampeervakantie. Het toilet heeft een afvaltank van maar liefst 21 liter. Deze tank is voorzien van een niveau-indicator die precies aangeeft wanneer het tijd is om het chemisch toilet te legen. Je kan de afvalwatertank eenvoudig loskoppelen en dankzij de geïntegreerde schenktuit zonder spatten legen. Ook de spoelwatertank van 15 liter is voorzien van een indicator die aangeeft wanneer het spoelwater bijgevuld moet worden. Dankzij de ronde vormen is het toilet eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

De Porta Potti van Thetford is een comfortabel toilet voor op de camping. Om schade en slijtage te voorkomen, raden wij je aan om ook de toiletverzorgingsproducten van Thetford te gebruiken.