Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Bruna.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Aardige shop 23x 24x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Verkeerde voorlichting"

Bij de bestelling op de website van Bruna wordt gemeld dat je het boek de volgende dag in huis hebt als je voor elf uur 's avonds bestelt. Bij de afronding van die bestelling volgt de melding dat je meerdere dagen moet wachten. De Bruna waar ik het boek wil afhalen stuurt geen e-mail om te waarschuwen dat het boek klaarligt. Volgende keer maar een andere boekhandelketen proberen.

"Hele goede service"

Mijn laatste boek het lichte meisje en Seneca/Metamorfose is te verkrijgen in 300 Bruna winkels en via internet.. Onder thrillers and fantasy nummer 1!!!

"Alles is snel en netjes verzonden."

De bestellingen die heb gedaan zijn allemaal snel en netjes verzonden naar mijn (werk)adres !! Ik gebruik dit voor mijn hobby (thuis) en is daarom de lage prijs k een leuke bijeenkomst !! Persoonlijk ben ik zeer blij met Bruna !!

"Altijd goed"

Ik kom er regelmatig langs. Ze hadden goede tips voor mijn dochter die brugklasser is/zou worden. Regelmatig bestel ik online bij hen boeken en agenda's. Prima winkel. Zeer goede service!

"Nice"

Super handig, helemaal top

"Moet maar."

Site is niet echt gebruiksvriendelijk. Dingen die je via Google wel vind, vind je via de zoekmachine op de Bruna site niet...? Lief dat ze bellen als je pakketje klaar ligt (veel sneller dan de bevestiging aangaf?) maar ik werk ook overdag en een telefoontje komt niet altijd uit. Een automatische mail wel. Bestel (helaas) wel eens vaker (als het echt moet) via Bruna maar altijd met een diepe zucht en met lood in mijn schoenen weer naar de winkel omdat ze niet erg vriendelijk zijn....

"Wachten op Harry...."

Ik twijfelde of ik het boek zo bestellen of in de winkel zou kopen. Maar op Bruna stond; Leverdatum 31 juli. Dus ik dacht ' nou misschien een leuke actie voor alle fans Harry Potter die niet kunnen wachten, bezorging op zondag!' Maar helaas zondag geen bezorging. En helaas ook vandaag niet... Ik kon / wil niet langer wachten. Net nog snel naar de winkel gereden. 17.55 uur... Nu snel lezen en andere boek maar retourneren! Jammer! Gemiste kans van Bruna!

"Gewoon slecht"

ik bestelde 21 juli om 22.40. Maar volgende dag heb ik niets ontvangen, maar bruna beloofde wel. DHL probeerde 23 juli het pakketje naar mijn adres brengen. Maar kon niet omdat zij huisnummer 94 met toevoeging 3 als huisnummer 943 hebben gelezen. Twee waardeloze bedrijven.
Bekijk meer shop reviews