Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Bruna.nl | shop reviews

Aardige shop 23x 23x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Nice"

Super handig, helemaal top

"Moet maar."

Site is niet echt gebruiksvriendelijk. Dingen die je via Google wel vind, vind je via de zoekmachine op de Bruna site niet...? Lief dat ze bellen als je pakketje klaar ligt (veel sneller dan de bevestiging aangaf?) maar ik werk ook overdag en een telefoontje komt niet altijd uit. Een automatische mail wel. Bestel (helaas) wel eens vaker (als het echt moet) via Bruna maar altijd met een diepe zucht en met lood in mijn schoenen weer naar de winkel omdat ze niet erg vriendelijk zijn....

"Wachten op Harry...."

Ik twijfelde of ik het boek zo bestellen of in de winkel zou kopen. Maar op Bruna stond; Leverdatum 31 juli. Dus ik dacht ' nou misschien een leuke actie voor alle fans Harry Potter die niet kunnen wachten, bezorging op zondag!' Maar helaas zondag geen bezorging. En helaas ook vandaag niet... Ik kon / wil niet langer wachten. Net nog snel naar de winkel gereden. 17.55 uur... Nu snel lezen en andere boek maar retourneren! Jammer! Gemiste kans van Bruna!

"Gewoon slecht"

ik bestelde 21 juli om 22.40. Maar volgende dag heb ik niets ontvangen, maar bruna beloofde wel. DHL probeerde 23 juli het pakketje naar mijn adres brengen. Maar kon niet omdat zij huisnummer 94 met toevoeging 3 als huisnummer 943 hebben gelezen. Twee waardeloze bedrijven.

"Site is zeer gebruikersonvriendelijk!!!"

Waardeloos

"Handig"

Boek besteld en gekozen voor afhalen en afrekenen in de winkel, dan worden er geen verzendkosten berekend.

"Afhalen besteld boek."

Wij staan op de camping in Eefde,vlak bij Zutphen. Daar is ook een Brunazaak maar daar kan een on line bestelling blijkbaar niet afgehaald worden. Wel in Vorden dat verder weg is en een kleinere plaats is . Dat snap ik niet helemaal.

"Boek"

Boek op deze site besteld voor de verzendtijd, voor 23:00 besteld en morgen in huis, na de bestelling te hebben afgerond schoot de verzendtijd omhoog naar 4 dagen wat niet goed uitkomt.
Bekijk meer shop reviews