Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Bruna.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Aardige shop 25x 23x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Slechte zaak"

Je bestelt iets en word gezegd donderdag afhalen maar dan ga je erheen nee er zijn andere mensen ingeschreven je bestelde product is er nog niet terwijl je ze gewoon 3 dozen van dat product zien uitpakken !

"Prima de luxe"

De combinatie van online bestellen en zelf afhalen bij de lokale Bruna is super. En de persoonlijke service van "mijn" Bruna-winkel (Noorwijk, Kerkstraat) eveneens: als de boeken binnen zijn krijg je direct een mailtje.

"Goede Website"

Super goede website alles word duidelijk aangegeven erg fijn!

"Nepkorting"

Opgeven voor de nieuwsbrief; krijg je korting van 2,50! Echter geldt alleen bij bezorging waarbij de min kosten 1,95 bedragen. Wat een nepperij!

"Verkeerde voorlichting"

Bij de bestelling op de website van Bruna wordt gemeld dat je het boek de volgende dag in huis hebt als je voor elf uur 's avonds bestelt. Bij de afronding van die bestelling volgt de melding dat je meerdere dagen moet wachten. De Bruna waar ik het boek wil afhalen stuurt geen e-mail om te waarschuwen dat het boek klaarligt. Volgende keer maar een andere boekhandelketen proberen.

"Hele goede service"

Mijn laatste boek het lichte meisje en Seneca/Metamorfose is te verkrijgen in 300 Bruna winkels en via internet.. Onder thrillers and fantasy nummer 1!!!

"Alles is snel en netjes verzonden."

De bestellingen die heb gedaan zijn allemaal snel en netjes verzonden naar mijn (werk)adres !! Ik gebruik dit voor mijn hobby (thuis) en is daarom de lage prijs k een leuke bijeenkomst !! Persoonlijk ben ik zeer blij met Bruna !!

"Altijd goed"

Ik kom er regelmatig langs. Ze hadden goede tips voor mijn dochter die brugklasser is/zou worden. Regelmatig bestel ik online bij hen boeken en agenda's. Prima winkel. Zeer goede service!
Bekijk meer shop reviews