Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Nedgame.nl | shop reviews

Klasse shop 114x 3x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Wederom top"

Gigantisch snel geleverd en netjes verpakt. Het is altijd een genot om via Nedgame te kopen! Het assortiment is prima, prijzen competitief, verzendkosten correct en levering dus boven gemiddeld goed.

"Top service"

Ik had een klacht en die is binnen 20 minuten afgehandeld via email op een hele nette manier. Ben heel tevreden met deze webwinkel.

"Een manager van niks"

Naar veel ontevreden mails en belletjes met een duur 0900 nummer. Eindelijk de manager te pakken gekregen. Mijn klacht uitgesproken, er leek hier gehoor aangeven te worden. Echter bleek dit niet zo. Als winkel ontevreden klanten dat wil je in mijn ogen niet. Blijkbaar wil de manager ontevreden klanten. ik had op zijn minst naar zo zware klacht en vele klanten verlies een tegoed bon of een korting verwacht. Dan had die nu nog een hele familie kring + kennis als klant gehad. Die toch wel regelmatig games kopen en inruilen. Maar als die manager dat liever niet heeft. De concurrent is blij met ons als klant. Dus bij deze Nedgame. Dikke vinger (dit druk ik dan nog netjes uit) Groeten Pieter Hendriksen

"Goeie service"

Goeie service bij levering kapot product. Binnen een half uur reactie van de klantenservice op mijn mail hierover. Via antwoordnummer terug kunnen sturen en binnen twee dagen nieuw product ontvangen. Top!

"Ze doen wat ze beloven!"

Ik heb hier meerdere malen met succes besteld! Van nieuw apparatuur tot 2de hands spellen. Zelfs de 2de hands spellen zijn in perfecte staat! Bijna altijd de goedkoopste! Zeker de beste!

"Leuk, maar niet zoals beloofd na 1 dag in huis"

Ik heb skate 3 van nedgame bestelt. Toen ik het bestelde stond er "volgende dag in huis", maar ik heb het nog niet in huis. Het loopt al tegen de avond en ik heb het nog niet! Jammer! Maar toch wel overzichtelijke webshop, en lekker goedkoop

"Uitzonderlijk slecht"

Nintendo Wii U attributen besteld. De spullen bleken gebruikt. De doos viel bijna uit elkaar. De binnenverpakking bestond uit snippers en de attributen stonken. Ze waren echter ook kapot! Klachten kunnen alleen worden afgehandeld via een betaalde 0900 lijn. Maandag bel ik.

"Goede gameshop"

Goed Assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding. De game komt binnen 2 dagen aan netjes verpakt. Ook als je een probleem hebt wordt deze snel en goed opgelost.
Bekijk meer shop reviews