Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Centralpoint.nl | shop reviews

Prima shop 158x 18x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Slecht, onbetrouwbaar, levert niet"

Artikel maanden tevoren besteld en betaald bij central point. 1 dag voor de geplande levering krijg ik te horen dat het niet leverbaar is en dat ik een bankrekeningnummer moet sturen om het geld terug te storten. Als je niet zeker weet of je kan leveren, maak dan geen beloftes en laat de mensen dan niet maanden tevoren betalen.

"Reliable webshop"

I am getting the products promptly. High quality service.

"Boven verwachting"

Snel een UPS nodig. Centralpoint had em op voorraad. Besteld, betaald en volgende dag geleverd. Top. Vragen per chat werden snel en met duidelijke kennis van zaken beantwoord. Boven verwachting, kom zeker terug.

"Betrouwbare webshop"

Prima communicatie, goede afhandeling en verzending, uitmuntende verpakking van de aankoop! Helaas zelf verkeerd artikel besteld, maar kon retour en had binnen 3 dagen vervangend artikel in huis. Service zoals het hoort!

"Slechtste service ooit!!!"

Ik had bij centralpoint een simpele kabel besteld en daar moest ik 10 dagen op wachten en vervolgens komt de kabel aan en is het niet de goede kabel ! Kabel kan niet geretourneerd worden want de doos is al geopend. Slechtste service ooit ook wat betreft telefonisch heel slecht te bereiken en heel erg onbeschoft en onprofessioneel!!!

Reactie van de webshop

Geachte heer, mevrouw, Uiteraard erg vervelend als je lang op een product moet wachten. Wat ik uit uw review niet kan halen is of u zelf een verkeerde kabel heeft besteld, of dat wij een ander product hebben geleverd dan besteld? In dat laatste geval mag deze uiteraard kosteloos retour. Met vriendelijke groet, David Hombroek Manager Inside Sales Centralpoint.nl

"Je mag NIET RETOURNEREN"

HP printer gekocht. Printer bleek na opening deksel van de doos te groot. Mag van Central Point de printer nu NIET RETOURNEREN omdat de doos geopend is. Je mag bij Central Point blijkbaar niet zien wat je koopt. Zakelijke klanten mogen NIMMER retourneren. Heb nu de doos alsnog geinspecteerd en nu ontbreken ook nog de cartridges en handleiding (is alles echt wel compleet). Gelukkig met Paypal betaald. Chatsessie werd halverwege afgebroken. Telefonisch onbereikbaar. Waardeloos bedrijf.

Reactie van de webshop

Geachte heer Buisman, Beste Rob, U heeft op bedrijfsnaam, een BV, een printer gekocht. Als bedrijf heb je bij het online kopen van producten niet dezelfde rechten als een consument. Dit is de wet, niet een verzinsel van ons. Het verschil in rechten uit zich vooral bij het retourneren van goederen. Er is in tegenstelling tot een consumentenaankoop geen recht van retour. Dat zegt niet dat we een zakelijke klant "nimmer" laten retourneren. Echter bekijken we het case bij case, waarbij nog steeds het merendeel van de orders retour gaat. In uw geval is elke vorm van coulance echter direct verdwenen door de dreiging, in uw communicatie met ons, desnoods met een frauduleuze melding uw geld terug te halen. U gaf in chat zelfs aan dat het product ineens wel eens niet compleet zou kunnen zijn, als we de retour niet zouden accepteren. En warempel, we weigeren 2 minuten later de retour en u mist cartridges en een handleiding in een direct vanuit de fabriek verstuurde printer. Op z'n minst apart, nietwaar? Maar als we de printer retour nemen is deze ineens wel compleet? Dit voelt aan alle kanten als een valse melding, een poging tot chantage en nu dus een valse review. Wat betreft het stoppen van de chat zit u er helaas ook naast. We hebben weliswaar laat gereageerd, maar wel degenlijk gereageerd. Sterker, u heeft op ons laatste schatbericht nog geen reactie gegeven. Dat we telefonisch niet bereikbaar waren klopt, we zijn namelijk maar open tot 18.30 en u belde om 18.34. We zullen het geschil met Paypal met deze informatie beantwoorden en waar nodig verdedigen. Wetten en regels zijn er voor ons en voor de klant om gebruik van te maken, geen misbruik. Met vriendelijke groet, David Hombroek Manager Inside Sales

"Snelle levering/prima prijs kwaliteit"

Aanrader

"Good but too late"

I ordered an SD card in this website. It took more than a week to get to my place. Besides, I was not notify about when the delivery was planned. I called them and they are friendly people, however the delay and the lack of information about the delivery time made this review rather negative.

"Perfect"

snelle levering. goed materiaal. aan te bevelen deze site

"Heel goed bestelling snel geleverd"

Goed

"Zeer slechte service."

Gebruik minimaal 1 woord.

"Heel tevreden"

vlotte levering

"Snelle levering van het bestelde item"

Service en kwaliteit, en nog goedkoop ook!

"Goedkoop en goede service"

Mijn vragen m.b.t. de levertijd van het artikel werden klantvriendelijk en behulpzaam afgehandeld.

"Top"

Zeker handig als het gaat om de producten te vinden bij de goedkoopste website :)

"Klantvriendelijk apparaat."

Ligt lekker in de hand. Mooi, helder geluid

"Adequaat"

Goed verzorgde, snelle levering. Compliment

"Kwaliteit en Snelle levering"

Kwaliteit / prijsklasse in goede verhouding.

"Netjes hun belofte nagekomen"

Bestelde artikel was super snel geleverd echter bleek het niet wat ik ervan had verwacht. Na een mailtje om het artikel retour te zenden mocht ik het artikel houden en werdt het volledige bedrag teruggestort op mijn rekening! Échte klasse! Ik ben super tevreden!

"Alles goed geregeld ook de nazorg."

Perfecte prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!!!!

"Perfecte service"

Na lang zoeken eindelijk een USB bureau doorvoer gevonden die ook nog eens bij Central Point de goedkoopste bleek te zijn (althans van alle betrouwbare sites)

"Klasse"

Groot assortiment, overzichtelijke website. Keurige en snelle aflevering.

"Wat een geweldige service"

Zaterdagavond besteld, zondag in huis. Je wordt keurig op de hoogte gehouden waar je pakket is. Beste online shop die ik ken

"Goedkoop en snelle levering"

Een 5-pack van oxford notebooks met rinbgand besteld. De volgende dag ontvangen. Prijs zeker lager dan die van andere vergelijkbare webshops. Prima

"Goede service en zoals beloofd geleverd."

Snel geleverd zoals beloofd. Centralpoint heeft een duidelijk website waar alls goed te vinden is tegen concurerende prijzen. Volgende keer eerst hier kijken als ik iets zoek.Gelukkig bezorgt met DHL en niet ......... waar je maar moet afwachten wanneer het bezorgt wordt.

"Snel en goedkoop"

Ik heb 50 CD-R besteld. Levering is erg snel en de prijs was prima in vergelijking met andere internet leveranciers. Een tevreden klant dus.