Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Alternate.nl | shop reviews

Klasse shop 62x 10x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Ik zal niet snel meer bij Alternate best"

Heb voor de verjaardag van mijn zoon een aantal onderdelen bij Alternate besteld. Geheugen verkeerd besteld, terugsturen kost 3 euro, wat niet prettig is, maar is acceptabel. Daarna bleek de configuratie niet te werken. PC bleef maar booten, ez debug licht van MSI board hielp niet. Gebeld met Alternate, heer fa aan dat beste langskomen was. Dus wij op zaterdagochtend vroeg naar Alternate, winkel staat al vol met mensen zoals wij die problemen hebben met hun PC. Dat zegt wat. Heer achter balie wilde eigenlijk niets doen; inname pc en dan duurde het een week voor we resultaat zouden krijgen. Kosten 30 euro 15 euro per kwartier werk. Niet even een controle of nix. We zijn naar een andere winkel gegaan en daar bleek al snel dat er 2 pinnetjes van de CPU socket verbogen waren. De rust en voorzichtigheid waarmee ik de cpu geplaatst heb kunnen dit niet hebben veroorzaakt. 2 minuten werk en de pc werkte daarna briljant. Ik zou haast durven zeggen dat deze werkwijze een aardig verdienmodel is van alternate. Ons zien ze er niet meer.

"NZTX Phantom 820"

Heb deze kast besteld en volgende dag al binnen echt super snelle service en is een zeer goede winkel Alternate

"Ext.harde schijf 4T , goed gekozen,"

goede kwaliteit, perfect verzorgd (ingepakt), ben heel blij mee.

"Dyson Steelstofzuiger"

Snelle Levering en prima service, apparaat doet wat het belooft.

"Top service en snelle levering."

Ik bestel al mijn elektrische apparaten bij alternate.nl altijd een goede prijs en bij problemen helpen ze graag naar een oplossing.

"Snelle levering en een lage prijs"

Fantastisch

"Snel en correct"

Zoals altijd bij Alternate snel en correct.

"Goede services"

Snelle levering.

"Een bestelling geplaatst is keurig"

De bestelling is perfect volgens afspraak geleverd.....zeer te vreden

"Alles correct"

goed

"Waardeloos product."

Na uren vruchteloos pogen om de WIFI accesspoint N 300 aan de praat te krijgen,stelde een IT specialist vast dat de standaardwaardes foutief waren ingesteld. Ik heb nu een veelvoud van het aankoopbedrag moeten betalen. Benieuwd naar de reactie van de leverancier :Alternate.

"Goede service"

Goede service artikel niet voorradig. maar goede telefonische informatie over leverdatum

"Goede service"

Bestelde product niet meer leverbaar aanbieding gekregen van een opvolgend type voor zelfde prijs. na acceptatie binnen twee dagen af geleverd.

"Geen klantenservice"

Na een reeks goede artikelen te hebben gekocht voor bij elkaar 700 euro, krijg ik nu een raid controller binnen die was opengemaakt. Schroefjes los in de verpakking, doos beschadigd, plastic van satakabels kapot en verfrommeld en het zag er gebruikt uit. Ook bleek de raidcontroller uit 2007 te komen. Kennelijk al 9 jaar op de plank liggen.Hiervoor 94 euro betaald. Klantenservice bericht dat ik niet blij ben met 2e hands goederen die als nieuw worden verkocht. Foto erbij gedaan en gevraagd om enige vorm van compensatie.Wat denk je? Geen compensatie, zelfs niet een kortingsbon op de volgende bestelling. Belachelijk. Dit is geen service, maar kennelijk interesseert het Alternate niet of ze een tevreden klant houden of er 1 wegsturen.Ik bestel wel ergens anders. Er zijn genoeg winkels waar ik mijn geld naar toe kan brengen.

"Trage verzending"

Trage verzending via dhl en geen zaterdagbezorging

"Zo moet jet"

Vandaag besteld en morgen in huis, hoe snel wil je t hebben.

"Goede en snelle bezorging"

goede en snelle bezorging

"Waardeloze service!"

Dure pc gekocht en in elkaar laten zetten. De pc raakte de eerste dag al een paar keer overhit. Mail contact gezocht met Alternate eerste keer na 1 werkdag reactie, dit was een vrij simpel antwoord waar ik niet veel mee kon want de pc werkte nog steeds niet zoals het moest. Na een aantal dagen die verstreken omdat ik geen mail terug kreeg heb ik zelf maar onderzoek gedaan wat er mis was. Kwam er na vele uren speurwerk achter dat de koeler niet goed was aangesloten op het moederbord (totaal verkeerde stekker). Had nog steeds geen reactie van Alternate dus besloot ze te mailen dat ik het had gevonden en me toch wel een beetje in de steek voelde gelaten omdat ze niet reageerden. Ook verwachte ik iets van vergoeding omdat het niet goed in elkaar was gezet en ik er zelf vervolgens anderhalve dag mee bezig ben geweest. Ik kreeg maar geen reactie en na 5 werkdagen besloot ik contact te zoeken via Facebook. Daarna kreeg ik die dag een mail terug met informatie die niet bleek te kloppen en een excuses. Maar van een vergoeding wilde ze niks weten. Ze zeiden letterlijk de pc is in elkaar gezet en Windows is geinstaleerd dat is alles waarvoor je hebt betaald, dit terwijl er toch duidelijk staat dat de pc getest en wel (plug and play) afgeleverd wordt. Dit in elkaar zetten en testen kost 65 euro. Ik voel me zeer in de steek gelaten door de service van Alternate en ga hier dus ook niks meer kopen. Ik raad iedereen af om hier wat te bestellen tenzij je weet dat er niks mis kan zijn met het desbetreffende product. De service van deze zaak is waardeloos!

"Snel en betrouwaar"

Super

"Top levering."

Alternate doet waar het voor staat! Hulde!

"Snelle en goede sevice"

usb stick besteld was echter defect geen gezeur werd zo omgeruilt

"Zeer snelle en correcte levering."

De eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

"Snelle levering. Goede verpakking."

Geheugen bankje was defect. Computer deed niet veel meer. Kom daar maar eens achter... Nieuwe DDR 3 besteld, prijs heeel goed en m'n compie weer prima in orde.

"Snelle omruil serviece"

echt top had fout iets besteld even een belletje dag later nog wat bij besteld wordt ineen keer gestuurd top

"Snelle levering, goede prijs/kwaliteit"

Goed artikel welke ik zelf uitgekozen heb op basis van kennis en omschrijving bij het artikel. De keuze van een artikel valt of staat met voldoende kennis van datgene wat men besteld en voor welke toepassing.

"Geeft geen goede adviezen"

Een defect onderdeel van mijn laptop kon dat niet leverbaar was door Alternate volgens de technische dienst perfect vervangen worden door een type wat ze wel in voorraad hadden. Bleek dus na levering veel te groot te zijn voor de beschikbare ruimte. Ik kon het gelukkig wel kosteloos terugsturen en heb mijn geld terug gehad, maar zat nog steeds met een defecte laptop.