Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Expert.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 7x 11x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Prima shop"

Bestelling snel in huis. Dik tevreden!

"Goede service"

Bij Expert Twello prima service. Zaterdagavond besteld, maandagmorgen gebeld of het kofiezetapparaat tussen 6 en 7 bezorgd kon worden.

"Helemaal niks"

ik had een koptelefoon besteld en na 2 weken was ie er nog niet! en ik had alles ingevuld lateter na 3 weken was ie pas binnen

"Nog geen bestelling ontvangen"

Helaas, de site beloofd een levertijd van 1-2 werkdagen, we hebben na een week nog geen koffiezetapparaat ontvangen. Dus nog maar even oploskoffie gebruiken.

"Expert in gezeur"

Expert maakt geheel niet waar wat ze op hun site beloven! Online bestellen Ún afrekenen gaat helemaal niet! Je kunt hooguit "reserveren" en dan 3 dagen later nog geen enkele actie. Gebeld met het "Hoofd"-kantoor in Nijkerk, vervolgens werd ik dan toch nog teruggebeld door de shop in de buurt....wel dezelfde plaats, maar ik viel buiten het postcode gebied (snapt u het nog?). Inmiddels was de prijs van het betreffende artikel verlaagd (dat krijg je dan). Maar daar wist de betreffende winkelier dan weer niets van. Voorgestelde oplossing: dan stuur ik u het bestelde artikel voor het prijsverschil "gratis" toe.....Terwijl de site van Expert sowieso gratis toezending belooft! En, oh ja, eerst nog 50 euries aanbetalen! U begrijpt, maar van af gezien, te moeilijk, te traag en niet meer van deze tijd!

"Goede uitleg van Huistelefoon in de shop"

Waren op zoek naar een Huistelefoon. Uitleg in de Winkel en Producten getoond en wij hebben voor 1 ander merk en Type gekozen.Dit kan bij een internet aankoop niet. Prima service van expert in Krimpen.

"Order binnen, en dat is het dan"

Via internet bestelde ik een droger, bij Expert. Ach, dacht ik, goeie winkel. Nou het zal best maar ik heb er een nare smaak aan overgehouden. De bevestiging van de bestelling kwam binnen een halfuur. De levering zou binnen 2 werkdagen plaatsvinden. 3 dagen na de bestelling ben ik gaan bellen met de winkel waar vandaan de levering zou komen. Ik ben de hele ochtend gaan bellen, de telefoon werd niet opgenomen. Toen heb ik via Facebook gevraagd hoe het zit, nou dat zouden zij me doorgeven. Niet dus. Toen via het hoofdkantoor, daar verbonden ze met met het bewuste filiaal door. De meneer aan de telefoon beweerde bij hoog en bij laag dat ze me de hele morgen hadden geprobeerd te bellen, maar dat ik niet aanwezig was. Ik heb een antwoordapparaat, heel handig. Dus ook at verhaal klopte niet. Toen ontdekte ik dat de levering tot aan de deurdrempel zou worden geleverd. Als het apparaat moest worden geplaatst zou dat ca 25 euro kosten. Hoe ik de droger naar boven zou krijgen en de oude droger aan hun kon overhandigen, daar had met geen antwoord op. Ik heb zo ontzettend nijdig gereageerd, dat als ze die levering niet boven zouden neerzetten dat ik dan per omgaande de order zou annuleren en naar het filiaal zou rijden om mijn geld terug te vorderen. Meneer vond mijn toon wat onplezierig maar zou de bestelling kostenloos op de zolder zetten. Eens maar nooit weer. Expert is geen expert in sales en after sales.

"Zeer slechte service"

omdat onze wasmachine kapot was wilde wij snel een nieuwe aanschaffen. Dus naar expert bij ons in de buurt. We wilde een miele en deze was op voorraad maar de bezorg service zat vol! De eerst volgende mogelijkheid was 5 dagen later!! Kan het niet wat eerder was onze vraag ivm met ons grote huishouden(7pers) Nee! Tot ziens dan maar! En voor me gevoel zo de winkel uitgegooid Geen sorry ofzo Dus nooit meer naar expert
Bekijk meer shop reviews