Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Proxis.be & Azur.be | shop reviews

Matige shop 35x 36x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Retourneren, maar geen geld terug"

Ik retourneerde enkele boeken. Ik moest hiervoor 6,50 betalen bij de post. En tot slot heb ik mijn geld nooit teruggezien. Dus boeken kwijt, geld kwijt en verzendkosten moeten betalen allemaal voor niets.

"Geen reactie op bestelling al een maand aan het wachten"

al een maand ben ik aan het wachten op mijn bestelling, ik krijg geen reactie op mijn mails en een telefoon nummer lijkt niet te vinden op de site! zeer slechte service!

"Duurt lang"

ik zit al bijna een maand te wachten op mijn bestelling. voor oud en nieuw besteld en nu 21 januari nog steeds niet binnen terwijl de levertijd ca. 6 dagen duurt...

"Nooit geld terug gekregen"

Nooit problemen gehad met deze website tot ik op een keer een bestelling annuleerde. Had het geld al via overschrijving betaald.. Kreeg na de annulering een email dat ik binnen een paar dagen het geld in de vorm van een cadeaubon zou ontvangen. Na een paar weken nog steeds niets ontvangen. Ik heb de klantendienst hierover aangesproken en heb nooit een antwoord of mijn geld ontvangen.... Sinds die dag nooit meer iets besteld.

"Boek niet meer in aanbieding te vinden !"

Vier keer werd een betaling van een bestelling geweigerd terwijl PayPal het aangenomen had. De website van Proxis was in de war. Nu, mijn laatste bestelling, waarvan betaling ook weer niet aanvaard, daarna na verschillende mails, toch aanvaard, vind ik het boek niet meer terug ! Dus heb ik nu betaald voor een boek dat nergens te vinden is !! Wacht verder af. Het is beslisi : dit is mijn laatste bestelling bij Proxis.
Bekijk meer shop reviews