Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Veiligkopen.nu | shop reviews

Klasse shop 310x 4x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Beter kan niet"

Onze oude wasmachine hield er mee op en via veiligkopen.nu werd onze nieuwe machine super snel en goed geleverd. De medewerkers hebben de nieuwe wasmachine goed aangesloten en ik was weer met plezier. Dank jullie wel!!! TOP!

"Veilig kopen !"

Veiligkopen = geen kleine letters, geen loze belofte, laagste prijs, super service ..........

"Snelle / goedkope shop"

standaard staat de bestelling op afhaalprijs dit schept wat verwarring.

"Goede levering, vriendelijk personeel"

Het telefonisch contact met het personeel en de levering van de wasmachine zijn zeer goed verlopen. Prettig, snel, flexibel. Mijn order nummer VK544746 is goed afgehandeld.

"Alles is gewoon goed geregeld"

Super

"Snelle levering"

Donderdagavond laat besteld en de wasmachine op zaterdag al in huis. Goed op de hoogte gehouden waar de bestelling was. Snelle en goede service

"Geweldige afhandelen van het bestelde"

de wasdroger doet het prima vlotte aflevering en service

"Prima service maar die stickers... :-("

Op maandag werd mijn gasfornuis (Indesit I6TMH5AG(X)/NL) door twee enthousiaste heren van Dynalogic afgeleverd. Er is niet een half uur van tevoren een bericht gestuurd maar daar kan Veilig Kopen natuurlijk niets aan doen. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad (en dat is positief nieuws want geen beschadigingen) om het gasfornuis uit te pakken, helaas word je wel gek van de stickers op het apparaat, het kostte heel wat stickeroplosser en ellebogenstoom om het RVS fornuis schoon te krijgen. Dat moet toch anders kunnen... Service, levering en snelheid is absoluut in orde, op details valt nog winst te behalen. Al met al een heel dikke voldoende, ik geef een 8,5..!!
Bekijk meer shop reviews