Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Typhone.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 2x 2x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Jarenlange klant die teleurgesteld."

Klantnummer 0234572 Ordernummer 115065515 Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren. a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later. b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect. c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone. d. Nu 4 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet. e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen. f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016, g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.

"Prima afhandeling, scherpe deals"

ik bestel al jaren bij Typhone en heb alleen maar goede ervaringen. Ze hebben regelmatig scherpe deals waardoor je goedkoper uit bent dan bij de provider zelf. Tip! via de nieuwsbrief kun je sparen voor korting / cash op je rekening. Ik spaar iedere abonnementslooptijd voor een paar tientjes cash, toch mooi meegenomen!

"Ondanks de slechte naam toch besteld"

Een los toestel voor mijn vrouws verjaardag besteld bij Typhone. Ik was er eerst sceptisch over dit bedrijf vanwege de vele slechte beoordelingen . Echter zaten er ook goede woorden tussen de berg beoordelingen. Na onderzoek is er in ieder geval nog niet voorkomen dat men opgelicht werd. Wel enorm veel klachten bij het afsluiten van een abonnement. Met het los halen van een toestel zijn de reviews positief. Ook hier is het allemaal prima gegaan :-) Ik zat met smart te wachten op het pakketje. Zaterdag besteld, dinsdag in huis via PostNL. Ik wens Typhone veel succes, hopelijk krijgen ze de abonnementen t.z.t. wel op orde.

"Hele slechte service, 2 maanden wachten op geld terug"

Ik heb hier een telefoon besteld, maar dat zou ik niemand aanraden. Toen ik dit toestel bestelde hadden ze hem niet op voorraad en moest het eerst worden besteld bij de fabriek. Daarom heb ik de bestelling geannuleerd en het geld teruggevraagd. Ze zeiden dat ze pas na DERTIG DAGEN het geld terug zouden geven, want dat was standaard. Na dertig dagen was het nog steeds niet terug, er was namelijk iets fout gegaan... Uiteindelijk heb ik het geld terug gekregen, hier heb ik wel 2 maanden op moeten wachten.
Bekijk meer shop reviews