Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Redcoon.nl | shop reviews

Prima shop 64x 13x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Camera express breda"

pas mijn nikon d7200 plus 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR AF-S DX Nikkor aangeschaft prefecte uitleg klant vriendelijk niks is te veel goede service geweldige aanrader camera express breda daar is de klant nog koning

"Totaal geen service"

Heb 2x gebeld vandaag (9.30 en 13.30 uur) met de klantenservice van Beslist.nl omdat mijn bestelde schoenen na 5 werkdagen wachten nog niet binnen waren en ik helemaal geen informatie heb gekregen over vertraging etc. Klantenservice beloofde uit te zoeken wat er gebeurt was en zo snel mogelijk terug te bellen...maar na uren wachten zonder iets te horen heb ik uiteindelijkk zelf maar met de leverancier gebeld. Wat een waardeloze klantensevice...voor mij was dit de eerste en laatste keer via Beslist.

"Droger defect afgeleverd, 35 euro retour"

droger defect afgeleverd door transportschade. Flinke deuk aan zijkant waardoor trommer aanloopt en droger dus niet gebruikt kan worden. Is gebeurd tijdens transport, maar na eindeloos aantal frustrerende contacten met redcoon kunnen zij niets doen omdat wij de droger 'op eigen risico' zelf naar boven hebben gedragen. Daardoor kunnen zij niet controleren of wij dat misschien zelf veroorzaakt hebben. Is niet zo, want dat hebben wij heel voorzichtig gedaan. Wij hebben nu dus een kapotte nieuwe droger staan, maar kunnen eventueel 35 euro van ze krijgen voor het ongemak. Heb wel vaker iets bij Redcoon besteld. Ging gewoon goed. Maar de aard van t beestje komt natuurlijk pas naar boven als er iets niet goed gaat. Wees gewaarschuwd, koop hier niet! 't is een malafide webwinkel.

"Pittige deals!"

Nieuwe laptop gekocht voor weinig geld. Snel geleverd!

"Levering ver over tijd"

Hallo, Nog één keer: Nee, de 1.95 € is nog niet gestort, maar eigenlijk verbaast me dat niet. Volgens jullie eigen voorwaarden is een bestelling die MET track en Trace is besteld (zoals in mijn geval) BINNEN maximaal 15 werkdagen geleverd. Dat jullie de 1,95 € geind hebben en vervolgens ZONDER hebben besteld is mijn schuld niet!!! Dat ik nu al 19 WERKdagen wacht is u vast niet ontgaan Dus, wat gaat u hieraan doen? op zijn minst zou u, behalve die 1,95 € ook de beloofde 30 % korting op een volgend product, op dit product moeten vergoeden, als het tenminste ooit nog geleverd wordt!!! Zal ook deze mail richting www.beslist.nl sturen. Hans Guerain -------Oorspronkelijk bericht------ Van: Rico Datum: 21-9-2016 15:11:26 Aan: jguerain@caiway.nl Onderwerp: Re: Bevestiging van bestelling MYXL86570 | MyXLshop.nl Beste Hans, Is de 1.95 inmiddels gestort? 25 dagen zijn geen 25 werkdagen, daar zit een verschil tussen. Helaas ben ik niet instaat om de levering voor je te versnellen. Je kan het product altijd kosteloos retour sturen, zodra het binnen is. Met vriendelijke groeten, Rico MyXLShop HJE Wenckebachweg 150c 1114AD Amsterdam-Duivendrecht Nederland Tel: 0900 8414 (1,- pg) info@myxlshop.nl Op 21-9-2016 om 12:48 schreef jguerain@caiway.nl: VOOR DE GOEDE ORDE!!!! IK HEB WEL VOOR TRACK EN TRACE GEKOZEN !!!! ZIE FACTUUR!!!! HOU EENS OP MET DIE SMOEZEN EN LEVER EENS IETS..... VANDAAG IS HET 25 DAGEN !!!!!! ZAL BESLIST.NL INLICHTEN OVER JULLIE HANDELSWIJZE -------Oorspronkelijk bericht------- Van: Rico Datum: 21-9-2016 12:42:08 Aan: jguerain@caiway.nl Onderwerp: Re: Bevestiging van bestelling MYXL86570 | MyXLshop.nl Beste Hans, Bedankt voor jouw e-mail. Jouw bestelling is inmiddels verstuurd en naar jou onderweg. Aangezien je niet voor de optie track en trace hebt gekozen, kunnen we op dit moment niet exact zien waar jouw bestelling zich bevindt. Onze officiële levertijd voor bestellingen zonder track en trace is maximaal 25 werkdagen. In de praktijk blijkt dat in 95% van de gevallen de gemiddelde levertijd 14 werkdagen is. Aangezien wij niet via track en trace kunnen nagaan wanneer jouw bestelling zal arriveren, zijn wij genoodzaakt de volle 25 werkdagen af te wachten. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw bestelling snel zal arriveren. Let op: Heb je een bestelling met meerdere verschillende producten gedaan? Dan kan deze in verschillende pakketten aangeboden worden. Wij vragen jou om even geduld te hebben wanneer je maar een deel van jouw bestelling ontvangen hebt. Het tweede deel kan namelijk nog onderweg zijn. Let op: Binnen 5 dagen na het plaatsen van een bestelling in onze webshop, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Deze kan ook in de spambox terechtkomen. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan vragen wij je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groeten, Rico MyXLShop HJE Wenckebachweg 150c 1114AD Amsterdam-Duivendrecht Nederland Tel: 0900 8414 (1,- pg) info@myxlshop.nl Op 20-9-2016 om 18:12 schreef jguerain@caiway.nl: Het is nu al 24 dagen he... Dus komt het morgen? NL87 INGB 0001885783 -------Oorspronkelijk bericht------- Van: Rico Datum: 20-9-2016 17:19:27 Aan: jguerain@caiway.nl Onderwerp: Re: Bevestiging van bestelling MYXL86570 | MyXLshop.nl Beste Hans, Het kan tot 25 werkdagen duren, voordat het bij je is. Heb je voor mij je IBAN gegevens, zodat ik de 1.95 kan overmaken. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Rico MyXLShop HJE Wenckebachweg 150c 1114AD Amsterdam-Duivendrecht Nederland Tel: 0900 8414 (1,- pg) info@myxlshop.nl Op 20-9-2016 om 11:20 schreef jguerain@caiway.nl: Hallo, Onderstaande op 27 augustus besteld met Track en Trace á 1,95 ondanks uw bericht dat dit niet zo is.... Staat op mijn Factuur. Na een mail bleek er 2 weken vertraging. Nu is het 20 september 2016 Gaarne SNEL info over levering!!! als dit over twee dagen niet is geregeld dan: wil ik héél snel geld terug en zal ik nooit meer iets bestellen bij u en dit in ruime kring bekend maken. -------Oorspronkelijk bericht------- Van: MyXLshop.nl Datum: 27-8-2016 12:43:08 Aan: Hans Guérain Onderwerp: Bevestiging van bestelling MYXL86570 | MyXLshop.nl MyXLshop.nl info@myxlshop.nl www.myxlshop.nl Mijn account | Contact Bevestiging van bestelling MYXL86570 | MyXLshop.nl Beste Hans Guérain, Hartelijk dank voor jouw bestelling bij MyXLshop. Jouw ordernummer is MYXL86570. Je ontvangt automatisch een bevestiging nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Indien je gekozen hebt voor track en trace kan je deze binnen 2 werkdagen in jouw mailbox verwachten. Bankoverschrijving gekozen? Heb je als betaaloptie bankoverschrivijng gekozen?Dan kan je het bedrag overmaken op onderstaande rekening onder vermelding van het ordernummer beginnend met MYXL. IBAN: NL64 SNSB 0927 2629 40 BIC: SNSBNL2A Naam: Coretek BV Betalen met Billink? Wanneer je Billink Achteraf betalen als betaalmethode hebt gekozen ontvang je van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. Je kunt jouw betaling verrichtten aan de hand van deze e-mail. Betaling mislukt? Is de betaling mislukt of wil je met een andere methode betalen? Dan verzoeken wij je om een account aan te maken via de website. In "mijn account" staan alle bestellingen inclusief de niet betaalde facturen. Klik op "nu betalen" achter de openstaande factuur en volg de stappen. Levertijden iets langer dan je gewend bent De levertijden bij MyXlshop zijn langer dan je gewend bent. Het grootste voordeel dat we je hierdoor kunnen aanbieden zijn structureel lagere prijzen en gratis verzending (en eventueel retour). Meer informatie hierover kun je vinden in dit filmpje, de verzendingspagina en op iedere productpagina. Levertijd (neem de optie die je gekozen hebt) Snelle verzending met track en trace (1,95) In 95% van de gevallen ontvang je de bestelling in maximaal 15 werkdagen. In praktijk blijkt de gemiddelde verzendtijd 10 werkdagen. Jouw bestelling is gemakkelijk te volgen via track en trace. Lange verzending zonder track en trace (gratis) In 95% van de gevallen ontvang je de bestelling in maximaal 25 werkdagen. In praktijk blijkt de gemiddelde verzendtijd 14 werkdagen. Jouw bestelling is niet te volgen via track en trace. Let op: Wanneer je Jouw bestelling gedaan hebt kunnen we deze niet meer terugdraaien. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om het product na ontvangst te retourneren. Let op: Wanneer je meerdere producten hebt besteld kan dit verstuurd worden in meerdere losse pakketten. Heb aub even geduld wanneer je maar een deel van Jouw bestelling binnen hebt, want het tweede deel kan nog onderweg zijn. Contact opnemen Voor vragen kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina of via info@myxlshop.nl Met vriendelijke groet, MyXLshop.nl HJE Wenckebachweg 150C 1114AD Amsterdam Nederland Telefoon: 0900 8414 (1,- pg) E-mail: info@myxlshop.nl Over MyXLshop.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Verzenden & retourneren Copyright 2016 | MyXLshop.nl MyXLshop.nl | HJE Wenckebachweg 150C | 1114AD Amsterdam | , Nederland -------------------------------------------------------------------------------- Deze email is gecontroleerd door CAIWAY Internet Virusvrij. Voor meer informatie, zie http://www.caiway.nl/

"Top service!"

Snelle levering en uitstekende klantenservice . Belde op vrijdagavond voor advies over de aankoop die ik wilde doen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Na het gesprek snel besteld en zaterdagmiddag al ontvangen!! Ik ben helemaal blij !

"Snelle levering"

Alleen de bezorging is minder, na levering van product voetstappen op mijn trap tapijt,dat is minder En leverings bon tekenen te snel woord niet besproken . Buiten uit gepakt en bon staat boven uit gepakt, en verder geen schade (vuile voetstappen)

"Goedkoop en snelle levering!"

koelbox besteld en de volgende dag in huis, goedkoop en snel!
Bekijk meer shop reviews