Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Eshop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 12x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Nog beter dan gehoopt"

Heb bij eshop.nl de Marantz CD6005 besteld, maar kreeg thuis de CD6006 (de duurdere opvolger). Dat ontdekte ik pas de dag na levering en installatie) Besloot toch maar te bellen, bleek dat de CD6005 net was uitverkocht toen ik bestelde, en dat ze daarom maar de betere versie hebben verstuurd. Uitstekende service!

"Goede en snelle levering"

Alles is Perfect verlopen.

"Super levering"

Super snelle levering, alles duidelijk op de site en per mail, goede prijzen, mooi assortiment in audio.

"Uitstekend"

Goede service.

"Scherpe prijs en snelle levering"

Uitgebreid produktaanbod, goede produktinfo, eenvoudige bestelprocedure, scherpe prijs en snelle levering. Alles wat een klant wenst. dus de e-shop is beslist een aanrader.

"Geweldige after service"

Mijn eerste aankoop bij eshop werd door omstandigheden misplaatst bij post.nl. Echter, eshop klantenservice medewerker Martijn heeft werkelijk uitstekend zijn best gedaan om de zending te traceren en...mogelijk nog belangrijker: hij communiceerde direct met mij en hield me perfect op de hoogte van de gang van zaken. Hoewel de zending 5 dagen later arriveerde is het geheel absoluut op een perfecte manier afgehandeld door Martijn. Chapeau!

"Zeer goed"

mijn eerste kennismaking met e shop. snelle levering, goed verpakt, prima materiaal. mooi afgewerkt. perfect geluid die yamaha ns 555 luidspeakers. aanrader!!

"Alles waar gemaakt voor laagste prijs."

Mijn eerste kennismaking met e-shop.nl Zondag 4 jan. een Yamaha(NS-SW300) subwoofer besteld, tegen een prijs die zr goedkoop was en dinsdag daarna al in huis. Zelfs een kwalitatief goede subwooferkabel van 5 mtr. gratis meegeleverd gekregen. Jullie hebben gedaan wat jullie beloven en gaan deze tevereden klant zeker terugzien. En die woofer.., een aanrader. Heb nu een kompleet (bioscoop)geluid als ik een film kijk.!
Bekijk meer shop reviews