Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Bax-shop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 243x 20x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Geweldig"

en hele leuke winkel

"Teleurstelling (Incident: 161117-000652)"

Ik had o.a. een onderhoud set besteld voor m'n gitaar. Merk Dunlop, bestaande uit een flesje met reiniger en een flesje met olie. Ongeveer 10,-. Het flesje olie heeft een deppertje, echter de olie kwam er niet uit/deppertje werd niet nat. Dan maar een beetje knijpen in het kunststof flesje. Uiteindelijk kwam er wat olie maar veel te weinig. Dan nog maar wat knijpen.. en ja hoor, dopje vloog eraf en de olie ging over gitaar en tafel. De zaak opgeruimd en het deppertje bekeken. Er zat een minigaatje in, zo klein dat ik wel begreep waarom de olie er niet uit kwam. Bax service gebeld. Ik kreeg het bericht terug; "Omdat u het flesje kapot hebt geknepen kan ik niets voor u doen." Tja... ik deed het niet voor m'n plezier. Het flesje werkte niet goed, dat was de reden. Overigens, dopje er terug op en klaar. Niets is kapot. Wel de olie weg. Toen via e-mail gereageerd naar de klantenservice. Zelfde antwoord, ik heb schijnbaar iets kapot gemaakt... onbegrijpelijk. Wat een soesa om een flesje olie van een paar euro. Gelukkig ging het niet om een kostbare aanschaf, stel je voor. Maar toch jammer.

"Bestelling Zoom H4n SP audiorecorder"

Goeie recorder, binnen een paar dagen in huis via bax!

"Prima shop"

Ik heb nu een aantal maal hier het een en ander besteld. Groot assortiment snelle levering en scherpe prijzen. Ook wanneer het product een paar dagen later goedkoper is zijn ze erg coulant. Waar ik denk waar nog wel winst te halen is is in de aflevering van de instrumenten. Een nieuwe gitaar speelt zoveel beter als hij netjes afgesteld uit de doos komt! Ook ondervang je dan eventuele gebreken omdat je ze eerst zelf als winkel nog gecontroleerd en afgesteld hebt. Verder niks dan lof!

"Super nice bax echt!!!!!"

vertrouwde zaak niks mis mee goedkoop niks te klagen

"Nooit geen problemen."

regelmatig bestellingen gedaan, altijd netjes op tijd thuis gehad, kortom nooit geen problemen mee gehad. goede firma.

"G-E-W-E-L-D-I-G"

Sinds ik bas-shop heb ontdekt bestel ik nergens ander meer mijn geluidsapparatuur. Altijd de voordeligste en altijd gratis levering. Het is gewoon de beste winkel aller tijden!! Dus: IN EEN WOORD: G-E-W-E-L-D-I-G

"Gewelidig"

Bax Shop is echt geweldig, Sinds het begin van mijn hobby koop ik hier al mijn dj gear. Supersnelle levering. Altijd de volgende dag in huis gehad. Ook als je vragen hebt over De winkel kun je ook altijd terecht bij werknemers echt top.
Bekijk meer shop reviews