Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Bax-shop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 643x 32x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Bestelling Zoom H4n SP audiorecorder"

Goeie recorder, binnen een paar dagen in huis via bax!

"Prima shop"

Ik heb nu een aantal maal hier het een en ander besteld. Groot assortiment snelle levering en scherpe prijzen. Ook wanneer het product een paar dagen later goedkoper is zijn ze erg coulant. Waar ik denk waar nog wel winst te halen is is in de aflevering van de instrumenten. Een nieuwe gitaar speelt zoveel beter als hij netjes afgesteld uit de doos komt! Ook ondervang je dan eventuele gebreken omdat je ze eerst zelf als winkel nog gecontroleerd en afgesteld hebt. Verder niks dan lof!

"Super nice bax echt!!!!!"

vertrouwde zaak niks mis mee goedkoop niks te klagen

"Nooit geen problemen."

regelmatig bestellingen gedaan, altijd netjes op tijd thuis gehad, kortom nooit geen problemen mee gehad. goede firma.

"G-E-W-E-L-D-I-G"

Sinds ik bas-shop heb ontdekt bestel ik nergens ander meer mijn geluidsapparatuur. Altijd de voordeligste en altijd gratis levering. Het is gewoon de beste winkel aller tijden!! Dus: IN EEN WOORD: G-E-W-E-L-D-I-G

"Gewelidig"

Bax Shop is echt geweldig, Sinds het begin van mijn hobby koop ik hier al mijn dj gear. Supersnelle levering. Altijd de volgende dag in huis gehad. Ook als je vragen hebt over De winkel kun je ook altijd terecht bij werknemers echt top.

"DJ route prima cursus"

DJ route in december besteld, maar nu pas tijd om de cursus te volgen. Heel fijn dat de link nog steeds gewoon werkt en niet verlopen is. De inhoud van de cursus is prima te volgen en heel fijn dat er muziekstukken gedownload kunnen worden om te oefenen.

"Slechtste verwerking van bestelling ooit"

Voor de zoveelste maal, zelfs voor meer dan de helft van mijn geplaatste bestellingen, liep er weeral eens iets fout bij het verwerken van mijn bestelling. 's Avonds om half 7 geplaatst maar is bij Bax blijkbaar doorgekomen om 21:59 waardoor de bestelling niet kon geleverd worden op de voorziene datum. Dit begint me ondertussen wel zeer te ergeren aangezien ik tegenwoordig rekening moet houden met vertragingen die meer dan niet lijken voor te vallen. Als je hoopt op een goede, snelle en duidelijke service raad ik iedereen aan om NIET bij Bax te kopen, aangezien ze blijkbaar geen bestellingen kunnen verwerken op een professionele manier. Hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat ik hier heb besteld.

Reactie van de webshop

Beste heer Crauwels, Bedankt voor uw review. Inmiddels hebben wij contact met u gehad naar aanleiding van uw review. Wij hebben u geïnformeerd over waar dit mis is gelopen en hopen dat wij uw klacht naar tevredenheid hebben opgelost. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Amanda Bax-shop
Bekijk meer shop reviews