Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

TopParfumerie.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 6x 4x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Voordelige online parfumerie"

Uitstekende producten en zeer ruime keuze aan merk parfums voor een vriendelijke prijs. Klantenservice benadert via mail, kreeg tijdig en vriendelijk antwoord. Bstelling was binnen 24 uur bij mij thuis afgeleverd.

"UITSTEKENDE SERVICE!!"

Na aflevering van de parfums bleek één van de twee verpakkingen stuk, namelijk de verstuiver was kapot en er was ook een deel van het parfum uit het flesje gelekt. Na dit gemeld te hebben konden we kiezen uit een korting of de levering van een nieuwe verpakking. We kozen uiteraard voor het laatste, want wat moet je nu met een kapotte verstuiver? Binnen een paar dagen kregen we een nieuwe verpakking parfum toegestuurd met excuus en zonder extra kosten. De kapotte verpakking konden we gewoon thuis weggooien en hoefden we niet terug te sturen. Perfect en hulde voor deze service!

"Fijne parfumerie!"

Fijne parfumerie met een enorm assortiment en snelle levering! Ook de prijzen zijn goed. Wat wil een mens nog meer :-)

"Geweldige webshop met groot arsortiment"

Geweldige webwinkel voor parfum, niet te verglijken met andere webwinkels die parfum verkopen, ook hele snelle levering. Alles bij alles een geweldige webwinkel

"Vreemd bedrijf"

Na betaling hoor of zie je niets meer van dit bedrijf,tel.niet bereikbaar,email word niet beantwoord. Ga me zorgen maken om mijn centen.

"BÉRESLECHTE WEBWINKEL!!!!!!!!!!"

Webwinkel doet het voorkomen dat ze alles op voorraad hebben, maar dat blijkt niet het geval. Emails worden niet of te laat beantwoord (na twee weken...), telefoon- en faxnummer blijkt niet meer dan een voicemailbox, waarop ook al niet wordt gereageerd. Uiteindelijk beantwoord mevrouw mijn emaisl met de mededeling dat ze onverwacht in het ziekenhuis was opgenomen, en haar collega met vakantie was......... Jajaaa, gellof je het zelf, mevrouw Marianne H. uit Emmen??? Nou, IK NIET!!!

"Levering na 6 weken!"

Op 14-11-2014 bestelling geplaatst en betaald, krijg gelijk een mail dat het produkt geleverd gaat worden. Daarna blijft het stil....na vele e-mails en telefonisch ingesproken berichten blijft het stil............na uiteindelijk een boos tel.ingesproken bericht op 23-12-2014 wordt het produkt op 24-12-2014 om 16.00 uur afgeleverd door Post.nl. Dus het kan wel sneller dan 6 weken.

"Mijn allerlaatste bestelling bij Topparfumerie"

Op 14 oktober 2014 een bestelling geplaatst en afgerekend. Vervolgens bleef het stil, op meerdere verzonden e-mails met verzoek wanneer er geleverd zou worden werd niet gereageerd. Omstreeks 13 november 2014 wordt een deel van de bestelling geleverd met excuses voor het niet antwoorden, e.e.a. door privé-omstandigheden. Een deel kan niet geleverd worden en men vraagt of het resterende bedrag gestorneerd moet worden dan wel in de vorm van een toe te zenden waardebon. Uiteraard heb ik bericht met het verzoek om stornering. Toen was het weer stil. Het geld werd niet teruggestort. Op een verzonden email waar het geld blijft werd weer niet geantwoord. Op 5 december 2014 nogmaals via de website een klacht neergelegd aangezien op de verzonden e-mails toch geen antwoord wordt geven. Ik heb nogmaals terugstorting van het geld geëist en wel onmiddellijk onder de mededeling voornemens te zijn de uiterst ongepaste handelwijze bij diverse consumentenorganisaties/ televisieprogramma's aan te melden. Was getekend, een uiterst geïrriteerde en ontevreden klant. Dit werkte, op 8 december 2014 ontving ik het bericht, met oprechte excuus, het lijkt er op als Murphy meedoet, dat de e-mails in een verkeerde mailfolder terecht zijn gekomen en dat zojuist € 40,-- op uw rekening is gecrediteerd. Bij deze mijn dank, het terug te storten bedrag was € 35,95, de waardebon € 42,50. Het was in ieder geval mijn laatste bestelling.

"Super tevreden!!"

Parfum op zondag besteld en op dinsdag reeds geleverd! Topservice!! Hier bestel ik in de toekomst zeker nog. Dikke aanrader voor iedereen!!

"Klasse TopParfumerie !!!"

Duidelijke website en bijzonder vriendelijke klantenservice. Bestelling kwam na bestelling de volgende dag al aan en dat terwijl de parfum nergens anders meer leverbaar was!