Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Keukenloods.nl | shop reviews

Onbekend 3x 4x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Slechte service Keukenloods"

Vaatwasser gekocht. Bleek na aflevering een defect te hebben. Na veel heen en weer gebel werd er gezegd sorry we hebben er geen verstand van en sturen uw klacht naar de leverancier. Binnen 48 uur wordt u gebeld. Na 48 uur niks gehoord te hebben zei de verkoper oh die 48 uur had al van de website gemoeten. Uiteindelijk zelf Whirlpool gebeld. Volgende week komt er een monteur. Ruim 14 dagen later. Niet kopen bij Keukenloods! Ze sturen alleen een mailtje naar de leverancier en verder heb je het nakijken bij edn nieuw apparaat.

"Slechte service"

Pas op, pas op. Bij verkoop is dit bedrijf de vriendelijkheid zelve, maar bij defecten is de service nul. Oordeelt u zelf: ik koop een keuken en na een aantal jaar laat de folie van de kastjes los. Reactie: "Door de drukte is de folie er te snel opgeplakt waardoor het nu loslaat. Hierop zit geen garantie. U kunt beter duurdere gelakte fronten kopen." Hier dus noodgedwongen weer een bak geld aan uitgegeven. Na iets meer dan 5 jaar blijken dit echter helemaal geen gelakte fronten te zijn. De folie van de vaatwasmachinedeur laat opnieuw los. Reactie: "Het zijn gelakte deuren want de folie is gelakt (???). Bovendien komt het door lekkende stoom en warmte van de vaatwasser." Ik kan een nieuwe, afwijkende deur kopen, is het "coulancevoorstel". Een vaatwasmachinedeur kan dus niet tegen de vaatwasser. Eerder al gedoe gehad met een (dure) kraan waar het chroom afbladderde en die uiteindelijk kapot ging: dat kwam door "een verkeerd schoonmaakmiddel" (Dreft). Onze conclusie: Het Schouw/Keukenloods heeft prachtige verhalen bij de verkoop.

"Slechte service"

Op 13-2 een combimagnetron besteld. Deze bleek niet meer leverbaar dus moesten we kiezen voor een alternatief. Levertijd 3-5 werkdagen. Na een week maar eens gebeld; antwoord "Levering van de combimagnetron vind plaats in week 11, nog even afwachten dan maar. Op maandag gebeld om te horen of de combimagnetron inderdaad deze week wordt geleverd, maar helaas; de medewerker van keukenloods deelt me mee dat mijn bestelling is geannuleerd! Na wat overleg met collega's blijkt dat deze combimagnetron niet meer door de fabrikant geleverd kan worden. Of we misschien akkoord gaan met een alternatief voor 50 euro extra. Nee dus. Voor ons geen keukenloods meer.

"Zeer slechte service"

In plaats van contact op te nemen met de klant dat iets niet geleverd kan worden. Wachten ze tot je zelf contact met hun opneemt. Wat blijkt, je kan helemaal niet bij bezorging betalen. Maar dat wordt wel als optie gegeven. En dan zeggen de volgende dag in huis. Maar, dat gebeurt niet. En als je dan belt en zegt, als ik hem nu snel bestel. Ik heb nog 5min voor 9 uur, kan hij vandaag nog mee. Laat hij je gewoon 5 minuten in de wacht staan en zegt dan. Nee, het is nu al 9 uur. Een bestelling plaatsen kost nog geen minuut. Nu maar bij een betrouwbaarder bedrijf besteld, waar hij ook nog eens goedkoper is.
Bekijk meer shop reviews