Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Aanbiedingenvantv.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 3x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Nutribullet snel geleverd"

Uitstekende blender, gebruik hem dagelijks! Zeer makkelijk in gebruik, fruit erin en in enkele seconden is de smoothie klaar. Snel geleverd, binnen twee dagen in huis.

"Waterzoom"

De Waterzoom is bepaald geen hogedrukreiniger. Het super eenvoudige apparaat heeft al moeite met het verwijderen van aangekoekte aarde op stoeptegels. Maar het plezier zit t in de lengte van het apparaat waardoor je niet hoeft te bukken zoals bij de Gardena spullen.

"Bestel hier nooit!"

Wij hebben 4 weken geleden iets besteld via de website. Na betaling met Ideal kregen we een bericht dat het bestelde artikel niet meer te leveren was . We hebben telefonisch contact opgenomen en 20 minuten in de wacht gehangen. Ons werd toen verteld dat het geld binnen 2 weken zou worden teruggestort. Na 3 weken nog steeds geen geld retour. Wederom hebben wij gebeld en weer 30 minuten in de wacht gehangen voor wij een medewerker aan de lijn kregen. We kregen weer te horen dat het 2 weken zou duren. Inmiddels 4 weken verder en we hebben ons geld nog steeds niet terug. We hebben ook via de mail contact geprobeerd op te nemen, maar daar krijg je geen antwoord op. Vanochtend weer gebeld, 2 maal is de lijn verbroken, na 20 minuten in de wacht hangen. Uiteindelijk medewerker aan de lijn gehad en zij gaf aan dat we op de lijst staan en dat het geld binnen 14 dagen zal worden teruggestort. We vragen vervolgens bevestiging hiervan via de mail, maar dat is niet mogelijk, ook kunnen we geen medewerker van de financiele administratie te spreken krijgen. Kortom we wachten nu ruim 4 weken op een bedrag van 19,95, en hebben dit bedrag inmiddels ook al uitgegeven aan de belkosten. Wij als klant zijn de dupe van een niet goed onderhouden website van aanbiedingenvantv en tevens is hier sprake van diefstal van ons geld. We hebben nu voornemens instanties als Kassa en Radar hierover te gaan benaderen !!

"Snelle levering + 1 jaar garantie"

Ik heb Miracle Blade messenset besteld via deze website binnen 1 week geleverd + 12 maanden garantie kwaltijd is super. Ik ben tevreden j,peters
Bekijk meer shop reviews