Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Scheerenfoppen.nl | shop reviews

Onbekend 17x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"In tijd van nood is Scheer en Foppen nabij"

een groot probleem omdat de afwasmachine overleden was..(en dat met de Kerst),maar dat maakt jullie niets uit...goede website en snelle bestelling..BEDANKT

"Supergoede service, laagste prijs en ook nog eens gratis bezorgd. Top!"

Koelkast besteld en die werd al de dag erna gratis bezorgd. Terwijl je bij Mediamarkt 19euro moet betalen en dan duurt het nog lang voordat ze kunnen leveren. Werd door Scheer en Foppe goed op de hoogte gehouden over de status en werd zelfs een half uur voor levering gebeld dat ze eraan kwamen. Vriendelijke bezorgers en ze gaven ook goede uitleg en tips over de aansluiting. Verrassend goede ervaring!

"Beko Vaatwasser"

de beko vaatwasser besteld via internet bij scheer en foppen , alles is keurig afgehandeld en werd op tijd geleverd . wij zijn er heel tevreden mee . na vragen werd het opgezocht en werd ik keurig terug gebeld .

"Laagste prijs en (gratis) snelle bezorging"

In december 2014 een oven aangeschaft. De prijzen zijn aantrekkelijker dan die van andere webshops. Waar andere webshops bij aanbiedingen hoge bezorgkosten rekenen, is bezorging bij Scheer & Foppen gratis. De volgende dag had ik de oven in huis. Ik ben blij verrast.
Bekijk meer shop reviews