Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Keukencentrumsliedrecht.nl | shop reviews

Onbekend 0x 3x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Schitterende keuken, slechte service"

Pas na pinnen vertellen dat de keuken niet compleet is. Keukencentrum sliedrecht doet niets meer voor je dan krijg je een telefoonnummer van Tiel. Na enige telefoontjes en 3 weken verder wordt eindelijk de oven nageleverd. Ruzie moeten maken met monteur om deze in te bouwen. Wil daar niet apart voor komen rijden!? Na 6 weken komt eindelijk de chagrijnige en verontwaardigde monteur. Toen ook eindelijk de onderling geleverd was begon het drama opnieuw, meneer kwam als hij in de buurt was. Na ruim drie maanden was eindelijk onze keuken klaar.

"Slechte zaak"

Bij ons is er een verkeerd aanrechtblad geleverd, verkeerde kraan, verkeerde koelkast/vriezer, ruim een week niet kunnen koken door een niet geleverde kookplaat, afzuigkap zelfs maanden niet kunnen gebruiken doordat een filter niet geleverd werd. Kastjes en lades sluiten niet goed meer, kortom zonde van ons geld en spijt dat we daar een keuken hebben gekocht.

"Bij onze keuken is heel erg veel fout gegaan"

Bij onze keuken is alles fout gegaan wat fout kon gaan. Het blad werd drie weken later geleverd, een kastje was gewokkeld, verkeerde handgreepjes geleverd (waardoor er ook verkeerde gaatjes in de frontjes zitten), te weinig passtuk, geen montagespullen geleverd, de lak laat op plekjes na een maand! al los. Nu.. na twee maanden gebruik zit er een scheur van 30 cm in ons werkblad! Daarnaast moet je echt ontzettend moeite doen om geholpen te worden. Natuurlijk kunnen er dingen fout gaan, maar dan is het wel belangrijk hoe je geholpen wordt.. We hebben er weinig voor betaald, maar alsnog is dit het geld echt niet waard!
Bekijk meer shop reviews