Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Megatool.nl | shop reviews

Onbekend 0x 7x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Waardeloze service retourneren lukt niet"

boormachine doet het slecht en ik heb binnen 7 dagen voor de eerste keer gebeld. Inmiddels 2x gebeld en 3x gemaild en ik hoor niets!!! Superslecht!!

"Kapotte boormachine geleverd en geen gehoor meer"

Zeeeer slecht waardeloos. Blijkt dat het oude opgekochte spullen zijn van ferm van een paar jaar oud dit geeft ferm zelf aan !!

""

Zaklantaarn besteld ,niet geleverd Het zijn gewoon ordinaire dieven.heb tevens aangifte gedaan Bij deze raad ik iedereen aan om het zelfde te doen. Koop hier NOOIT ARTIKELEN !!!

"Niet geleverd/gebeld/gemaild"

Accuklopboor besteld en betaald, maar geen reactie. Vaak gebeld en zou reactie terug krijgen. Tot op heden nog niets gehoord.

"Waardeloos"

Haakse slijper besteld en BETAALD , na 9 dagen nog niets gehoord of gezien." Klantenservice " zegt continue dat ze niet kunnen doorverbinden ???Email wordt niet beantwoord.Gezamenlijke actie van gedupeerden opzetten ?

"Teruggave geld"

Na veel bellen, mailen, aangetekende brief geen reactie. Bestelde nooit geleverd gekregen. niet betrouwbaar en pure diefstal terwijl de mail en de mensen aan de telefoon steeds zeggen binnen 4 uur te reageren!
Bekijk meer shop reviews