Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Inktmedia.com | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 3x 2x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Slechte service"

Cartridges werden niet herkend door mijn (splinternieuwe HP) printer. Teruggestuurd, andere gekregen, werden ook niet herkend. En toen begon de ellende. Geen geld terug want dat kan niet zeggen ze (cartridges zijn al open geweest, ja, duh). Ze worden getest en opgestuurd naar de fabriek en op 10 printers getest en als dat werkt zijn ze goed en ligt het aan de printer en krijg ik ze terug. Tuurlijk. Ondanks herhaaldelijk mailen en bellen (wordt niet opgenomen en Engels/Duitse voice mail) niks meer gehoord. We zijn nu 5 maanden verder. Mijn 40,- ben ik denk ik kwijt. Uiteindelijk dus zeer slechte service. Geen zaken mee doen!

"Perfect"

Gebruik al een lange tijd vullingen voor epson, de kwaliteit is prima en is net zo goed als de dure van epson zelf. Goede service en er wordt naar je geluisterd.

"Uitstekende leverancier"

Gisteren mijn inktpatronen besteld, vandaag ontvangen. Aantrekkelijke prijs en uitstekende kwaliteit: een aanrader deze leverancier!

"Gewoon slecht"

lekkende cartridges die ook goedkoper voor de helft van het geld bij de action liggen trap er niet in dat is zonde van je geld en printen kan je toch vergeten met deze patronen
Bekijk meer shop reviews