Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Maxict.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Matige shop 10x 16x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Wij bestellen hier vaak"

We hebben hier al veel besteld, meestal flink voordeliger dan elders. Altijd keurig nieuwe artikelen ontvangen. Levertijd is goed, soms een of twee dagen langer dan aangegeven. Contact met klantenservice is uitstekend. Ze komen hun afspraken na en bellen keurig terug als je een status update vraagt.

"Goede service"

Op 29 augustus bestelde ik een nieuwe Nas voor mijn data, want mijn oude was kapot gegaan en kon niet meer worden hersteld. Vanmorgen werd hij geleverd door gls, de Nas was netjes ingepakt, maar tot mijn verbazing zat er geen nederlandse stekker bij, maar een buitenlandse!! Na een belletje met de klantenservice is er een nederlandse kabel opgestuurd. Ik kreeg net de tracking dat de kabel morgen weer met gls wordt geleverd. Al met al netjes opgelost en vriendelijk en snel geholpen aan de telefoon.

"Snelle levering en netjes ingepakt."

Snelle levering en netjes ingepakt. Mijn vraag over het aansluiten van de receiver werd netjes en snel (binnen een half uur!) beantwoord. Zeer tevreden en kom hier graag nog eens terug!

"TOP FIRMA !"

Prijs/ kwaliteit TOP. Kookplaat Siemens ET675FN17E gekocht op11 juli om 23uur. Geleverd in perfecte verpakking in BelgiŽ op 18 juli (zat dan nog een weekend tussen). Dus snelle levering en een zeer tevreden nieuwe klant. Bedankt, Christian

"Waarschuwing! Koop bij MaxICT geen produ"

Waarschuwing! Koop bij MaxICT geen producten! Waarom? MaxICT besteld uw product bij andere resellers. Op het moment dat een andere reseller het product niet kan leveren krijgt u het product niet. Er wordt niet gekeken naar alternatieve zodat de klant uiteindelijk alsnog het product kan ontvangen. Het bedrag wat u over heeft gemaakt wordt naar veel bellen en mailen teruggestort op uw rekening. Het resultaat is dat uw geen product heeft ontvangen en uw eigen geld gedurende een maand kwijt bent. Alles valt hierbij binnen de wettelijke normen, echter hierdoor heeft MaxICT "eigen" vermogen wat bestaat uit uw inleg. MaxICT heeft niet altijd de intentie het product te gaan leveren, maar maakt gebruik van tijdelijke inkomsten om zo onkosten te kunnen betalen. Soort gelijke 'oplossingen' worden vaak gebruikt om een faillissement uit te stellen. Als u uw bestelling heeft gemaakt bij MaxICT en het bedrijf gaat failliet, bent u uw geld definitief kwijt. Verzending: Bestelling wordt niet geleverd. Reseller uit het buitenland kan niet leveren, waardoor MaxICT de order intrekt. () Het bedrag wordt (hopelijk) gecrediteerd. Klantenservice: Per email wordt een indirect antwoord teruggegeven. "we zijn een onderzoek aan het starten wat het probleem is". Per telefoon worden toezeggingen gedaan die uiteindelijk niet nagekomen gaan worden.

"Geen zaken mee doen!"

Waardeloos bedrijf geen zaken mee doen Men stuurt een zwaar gebruikte surround set die onder het kattenhaar zit ipv een zo goed als nieuwe set. Deze set was tevens zwaar gebruikt en zat onder de krassen en overige schades. Hierop open ik een Paypal geschil wat ik win en waarbij ik mijn geld terecht terugkrijg. Nu heb ik ondanks dit een incassobureau op mijn dak. Hopelijk komt het tot een rechtszaak want ik ben zwaar allergisch voor katten en heb door alle kattenhaar flinke medische kosten moeten maken.

"Product werkt niet en late levering"

Ik had product besteld, werd maar niet geleverd, was foutje gemaakt in magazijn. Na 12 dagen had ik het product in huis. batterijen erin, werken ho maar. Teruggestuurd. Wacht nu al week op terugbetaling. Eerste en laatste keer.

"Slechtse service ooit"

Ik dacht een printer besteld te hebben, blijkt het alleen om een onderdeel te gaan. De printer stond wel volledig afgebeeld op de productpagina. Het product verder niet opengemaakt en direct contact opgenomen voor een RMA. Wordt er 15% restockingfee gevraagd, terwijl ik nog wel de gehele printer (bij betaling van Ä 250,-) wil. Nou die ik ga dus ergens anders bestellen, ergens waar het woord service nog wel bestaat.
Bekijk meer shop reviews