Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Maxict.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Matige shop 13x 27x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"TOP FIRMA !"

Prijs/ kwaliteit TOP. Kookplaat Siemens ET675FN17E gekocht op11 juli om 23uur. Geleverd in perfecte verpakking in BelgiŽ op 18 juli (zat dan nog een weekend tussen). Dus snelle levering en een zeer tevreden nieuwe klant. Bedankt, Christian

"Waarschuwing! Koop bij MaxICT geen produ"

Waarschuwing! Koop bij MaxICT geen producten! Waarom? MaxICT besteld uw product bij andere resellers. Op het moment dat een andere reseller het product niet kan leveren krijgt u het product niet. Er wordt niet gekeken naar alternatieve zodat de klant uiteindelijk alsnog het product kan ontvangen. Het bedrag wat u over heeft gemaakt wordt naar veel bellen en mailen teruggestort op uw rekening. Het resultaat is dat uw geen product heeft ontvangen en uw eigen geld gedurende een maand kwijt bent. Alles valt hierbij binnen de wettelijke normen, echter hierdoor heeft MaxICT "eigen" vermogen wat bestaat uit uw inleg. MaxICT heeft niet altijd de intentie het product te gaan leveren, maar maakt gebruik van tijdelijke inkomsten om zo onkosten te kunnen betalen. Soort gelijke 'oplossingen' worden vaak gebruikt om een faillissement uit te stellen. Als u uw bestelling heeft gemaakt bij MaxICT en het bedrijf gaat failliet, bent u uw geld definitief kwijt. Verzending: Bestelling wordt niet geleverd. Reseller uit het buitenland kan niet leveren, waardoor MaxICT de order intrekt. () Het bedrag wordt (hopelijk) gecrediteerd. Klantenservice: Per email wordt een indirect antwoord teruggegeven. "we zijn een onderzoek aan het starten wat het probleem is". Per telefoon worden toezeggingen gedaan die uiteindelijk niet nagekomen gaan worden.

"Geen zaken mee doen!"

Waardeloos bedrijf geen zaken mee doen Men stuurt een zwaar gebruikte surround set die onder het kattenhaar zit ipv een zo goed als nieuwe set. Deze set was tevens zwaar gebruikt en zat onder de krassen en overige schades. Hierop open ik een Paypal geschil wat ik win en waarbij ik mijn geld terecht terugkrijg. Nu heb ik ondanks dit een incassobureau op mijn dak. Hopelijk komt het tot een rechtszaak want ik ben zwaar allergisch voor katten en heb door alle kattenhaar flinke medische kosten moeten maken.

"Product werkt niet en late levering"

Ik had product besteld, werd maar niet geleverd, was foutje gemaakt in magazijn. Na 12 dagen had ik het product in huis. batterijen erin, werken ho maar. Teruggestuurd. Wacht nu al week op terugbetaling. Eerste en laatste keer.

"Slechtse service ooit"

Ik dacht een printer besteld te hebben, blijkt het alleen om een onderdeel te gaan. De printer stond wel volledig afgebeeld op de productpagina. Het product verder niet opengemaakt en direct contact opgenomen voor een RMA. Wordt er 15% restockingfee gevraagd, terwijl ik nog wel de gehele printer (bij betaling van Ä 250,-) wil. Nou die ik ga dus ergens anders bestellen, ergens waar het woord service nog wel bestaat.

"Waardeloos bedrijf"

Zeer slecht bedrijf. Ik had een order geplaatst voor de Huawei P8. Was zeer goedkoop. Op Maxict.nl stond dat de order was afgeleverd. 3 dagen later nog niks bezorgd, dus had ik gebeld. Ze zouden met de leverancier contact opnemen en later mij terugbellen. Niet terug gebeld en 2 dagen later na het contact weer contact opgenomen. Toen zeiden ze dat ik de order had laten annuleren wat uiteraard niet klopte. Ze konden dit niet terug draaien dus heb ik 2 weken voor niks op een telefoon gewacht. Het geld zou ik binnen een week terug krijgen. Het geld heb ik helaas op dit moment nog steeds niet terug ontvangen. Kortom, eerst goed bedenken of u iets wilt bestellen!

"Slechtste ervaring met webshop ooit"

Bestelde artikel (keyboard tablet) nooit geleverd. Na contact met de shop aanvankelijk voorgehouden dat het artikel, el al lang geleverd was. Klopte niet. Order door shop geannuleerd met als reden niet meer leverbaar. Een grote leugen: het artikel is overal te koop. Het geld is pas na 6 weken teruggestort! !! Klantenservice (zo noemen zij dat werkelijk) reageert nergens op. Advies: als je netjes geleverd wilt krijgen met goede service, koop dan niet bij deze webshop.

"Prima service"

Het aan- en uitknopje van mijn mobiele telefoon (bijna 2 jaar oud) deed het niet meer. Opgestuurd voor reparatie omdat het nog binnen de garantietermijn valt. De telefoon was blijkbaar niet meer te repareren en kreeg een nieuw vervangend toestel toegestuurd. Klasse, een super service!
Bekijk meer shop reviews