Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Buitenspeelgoedonline.nl | shop reviews

Klasse shop 88x 13x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Teleurgesteld kleinzoontje"

2 goaltjes besteld, voor kleinzoon in buitenland , die we mee zouden nemen. Van te voren contact gehad met medewerkster en zij verzekerde mij dat als ik voor 10 uur zoU bestellen zij er persoonlijk zorg voor zou dragen dat ze op tijd binnen zouden zijn. De dag voor vertrek nog niets ontvangen en na telefonisch contact bleek dat het niet verstuurd was! De bestelling werd geannuleerd omdat het geen zin had ze nog te ontvangen, omdat ze te laat waren om mee te nemen. Foutjes zijn menselijk, alhoewel mijn kleinzoon verschrikkelijk teleurgesteld was omdat ze daar niet te koop zijn. Maar wat mij besluit om deze review te schrijven is dat ik 2 keer mijn gegevens moest door mailen en 2 keer heb moeten bellen om mijn geld terug te krijgen.. Dit heeft bijna 3 weken geduurd en zonder enige communicatie van hun kant.

"Prima geregeld"

Trampoline besteld voor onze dochter. Binnen 2 dagen binnen en goedkoper dan andere webshops of winkels. Ook nog met en gratis trappetje erbij.

"Dramatisch slecht"

Niet op tijd leveren zoals telefonisch afgesproken. En dan telefonisch zeggen dat het normaal is zo nu en dan fouten te maken, ik was vervelend en daarna telefoon niet opnemen en email niet beantwoorden. BESTEL HIER NOOIT!!!

"Top !!"

Een houten keukentje van Kidkraft voor onze dochter gekocht. Binnen 1 dag reactie op mijn vraag per mail. Zondag het keukentje online besteld en op dinsdagochtend werd het keukentje geleverd. Kregen er ook nog een leuk kooksetje bij wat ons over de streep heeft getrokken om bij 'Buitenspeelgoed' de keuken te bestellen. Wij zijn dus super tevreden over de service van dit bedrijf.

"Asociale bedrijfsauto"

De bedrijfsauto van dit bedrijf heeft ons erg in de weg gezeten met het storten van afval, heeft ons plek in de rij gepikt, en meerdere malen getoeterd alsof wij iets fout deden. Vandaar deze review
Bekijk meer shop reviews