Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Al jaren actief op beslist.nl

Fitnesskoerier.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 8x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Super snel, professioneel en vriendelijk"

Ik heb een Pro-Form 525 ZLT gekocht bij Fitnesskoerier.nl en deze is razendsnel, en in de avonduren geleverd. De loopband is vlot en vakkundig in elkaar gezet, bovendien heeft men een demo gegeven van de mogelijkheden. Verpakkingsmateriaal hebben ze direct weer mee terug genomen. Top!

"Helemaal geweldig!"

Ik heb een Pro-Form 530 ZLT gekocht bij Fitnesskoerier.nl. Telefonisch en via de eigen chat van Fitnesskoerier.nl heel goed en vriendelijk geholpen door Cindy. De loopband is zeer netjes bezorgd en ge´nstalleerd door Joost van Fitnesskoerier.nl. Bedankt voor de goede service! Mijn eerste harlooptraining thuis werd mede mogelijk gemaakt door Fitnesskoerier.nl. ?

"Snelle en volledige service"

Overzichtelijke webshop, prima professioneel advies via chatbox bij aankoop, Vibraboost snel geleverd, gratis montage LF G7. Nb montage LF G7 kost een paar uur, zelfs als je het vaker doet......

"Goed opgelost!"

Ik had een bestelling geplaatst. De dag erna al binnen, super ! Maar bleek het niet helemaal dezelfde te zijn. Na een paar contacten met de vriendelijke mevrouw van fitness koerier bleek dat de versie die ik wou hebben niet meer gemaakt te worden. Ik had in mijn mail een compensatie voorstel gedaan en kreeg gelijk bericht terug dat deze compensatie prima was. Dus een prima bedrijf, waar je snel je bestelling binnen hebt en waaruit blijkt dat een probleem snel opgelost word !!

"Goede èn snelle service"

Ik bestelde op zaterdag halters met gewichtjes en dinsdag kreeg ik deze al geleverd. Snelle en niet te vergeten nette levering!!

"Prima service"

goed produkten ,snelle levering en mogelijk de oplossing deze tube, Fitness Mad STUDIO PRO Safety Resistance Tube level 1 t/m 4 voor mijn schouderklachten

"Snelle en goede afhandeling van bestelling !"

Ik heb 2 Reebok dumbells gekocht van 5 kg. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden door bevestigingsmails van ontvangst order, ontvangst betaling en verzending. Helaas was een dumbell beschadigd. Na hierover contact te hebben gehad en foto's te hebben gestuurd snelle en nette reactie ontvangen. Een nieuw exemplaar is reeds onderweg. Prima service !! Prima assortiment dus mijn volgende aankoop zal eveneens weer bij Fitnesskoerier zijn.

"Service"

Wat een Service!! Ik had een bestelling geplaatst met diverse artikelen vanuit de shop. Ook bokshandschoenen. Deze waren pas over 3 weken leverbaar .. Fitnesskoerier belt op en geeft een alternatief in mijn voordeel (echt buffel lederen) waardoor de bestelling wel direct geleverd kan worden. Dat noem ik nou service! Groeten van een zeer tevreden klant!