Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Dvdbioscoop.nl | shop reviews

Onbekend 17x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Vlot en vakkundig!"

Iphone 5 gekocht voor erg prettige prijs...levering goed, communicatie goed...alles netjes via de email verwerkt. Hier ga ik absoluut vaker bestellen!

"Goed opgelost"

Bij dvdbioscoop.nl de Samsung ue55hu6900 voor verreweg de aantrekkelijkste prijs aangeschaft. Na de levering (6 kalenderdagen) bleek de geleverde tv defect. Dit is aangekaart bij dvdbioscoop.nl, die meteen actie zou ondernemen (ophaalbon etc.). Het duurde echter nog 10 dagen voordat het retourticket naar mij verstuurd werd. Nadat de defecte tv was opgehaald, kreeg ik 8 dagen later een spiksplinternieuwe thuis. Al die tijd werd ik door Patricia (van dvdbioscoop.nl) keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Tevens bleek ze zich zeer betrokken te voelen en was ze zelfs zaterdagsavonds rond 22.30 nog voor ons bezig (blijkens de e-mails die ik van haar ontving). Mijn conclusie: Bij dvdbioscoop.nl kom je (soms) terecht in je speurtocht naar de laagste prijs. Voor de laagste prijs gaan brengt dan een (vooraf gecommuniceerde) langere levertijd met zich mee. Heb je trammelant met je aankoop, dan duurt de afhandeling daarvan ook wat langer, maar: dvdbioscoop.nl geeft mij wel het gevoel dat ze 'er bovenop zitten'. De communicatie (via e-mail) verloopt snel en deskundig.

"Pretty keyboard"

It's a good keyboard for a low price and that is the reason why I'l buy this beautiful and likely keyboard

"Top Website"

Ik heb de Sony KDL 40 W605 LED TV bij de site gekocht. Binnen 2 dagen thuis bezorgt. Ondanks de hoge verzendkosten was ie de goedkoopste van alle Site. Echt een prima webwinkel.

"Prima prijs-kwaliteit verhouding"

Prijs van de Samsung tv die we besteld hebben was een stuk lager dan bij andere aanbieders. TV werd binnen 2 werkdagen bezorgd, dus heel snel en netjes. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Zou hier zo weer wat bestellen.

"Slechte service"

Geachte, Vandaag was het bedrag inderdaad terug gestort op mijn rekening, waarvoor mijn dank; maar daar eindigt het ook. Ik heb de bestelling op 29 september geplaatst, dat was een maandag en ik heb direct de overschrijving gedaan, dus die stond de volgende dag op uw rekening. (nu ben ik het zelfs heel zeker, want gisteren kreeg ik de mail dat het gestort werd en vandaag stond het erop) Je moet me dus niet vertellen dat het door mijn schuld is dat het pakket niet is toegekomen, door late betaling. Ik doe zo vaak een bestelling bij Bol.com, ook per overschrijving en het langste dat ik heb moeten wachten was een week. Ik heb zelfs nog een mail gestuurd met de vraag als ik het kostuum ging hebben tegen het weekend van de 19e oktober, en er werd mij verzekerd dat ik het op tijd ging hebben. 3 weken duurde het, vooraleer ik eindelijk nieuws kreeg i.v.m. het kostuum; 3 weken dat mijn dochter iedere dag naar de brievenbus snelde om te zien als haar pakketje was toegekomen. Als dit kostuum was uitgeput bij de leverancier dan was het minste dat u kon doen; vroeger (en dan bedoel ik de week zelf) me gemaild hebben dat het uitverkocht was. Dit was de eerste maar ook direct de laatste keer dat ik bij uw site nog iets koop en als men mijn mening vraagt dan zal ik hen duidelijk zeggen dat ik slecht gevaren heb en ik zal het zeker bij niemand aanraden.

"Perfecte zaak"

Was eerst huiverig om te bestellen, maar deze zaak maakt alles volledig waar wat zij beloven. Gekocht een Samsung LED TV UE48H6270, communicatie etc. betreffende levertijd was perfect. Kortom dit bedrijf is een echte aanrader!!!!!!!!!!!!!!
Bekijk meer shop reviews