Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.nl

Centralpoint.be | shop reviews

Klasse shop 39x 3x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Centralpoint.be"

via bol.com centralpoint prima service, kwaliteitsvol product aangekocht een echte aanrader Product: dymo labeller

"Zeer tevreden bestelling"

Bestelling werd correct afgeleverd met al de nodige info via track & trace op het door de leverancier vooraf aangegeven tijdstip.

"Sterke service"

Dankzij zeer vriendelijke medewerker snel het juiste geheugen gevonden. Snel geleverd bovendien.

"Goede service, snel geleverd!"

Ik bestelde een lamp voor een beamer. Omdat ik niet zeker was dat het de juiste lamp was en of deze voorradig was heb ik even gebeld. Ik ben telefonisch zeer goed verder geholpen, en onze projector doet het nu weer! Dank u Centralpoint!

"Savage RAM 4G"

Online besteld tijdens weekend, klein probleem met betaling maar dat is direct en correct opgelost na telefoontje maandag. Vlot en vriendelijk, de dag daarna geleverd. Klasse !!

"Levering binnen dag duurt al een week"

Bestelde materiaal (WLAN adapter) was voldoende in voorraad volgens website. Levering de volgende dag. We zijn nu een week verder... Wachtende op uitleg. Update van de review volgt zodra alles afgehandeld is

"Smaakt naar meer."

eerste maal bij centralpoint.be terecht gekomen maar onmiddellijk prijs ! :) Beste prijs, correcte beschrijving, vlotte levering. Smaakt dus naar meer !

"Onbetwistbare service"

Ik bestelde meermaals bij Centralpoint en werd telkens goed geholpen. Vragen worden snel beantwoord via de chat-functie, je hebt een duidelijk overzicht van de producten op de website en de levering is altijd stipt op tijd. Geweldige service noem ik dat! Bovendien heb ik al mijn aankopen goed vergeleken met andere shops, en bleek Centralpoint toch weer de goedkoopste te zijn. Een win-win dus... Happy customer ben ik.
Bekijk meer shop reviews