Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

60160 - LEGO City Jungle mobiel laboratorium 60160

43,50
Verzendkosten: 2,95
-
+
 • Levertijd: Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling KelCha.nl:Klantbeoordeling KelCha: (1)
Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!
Leeftijd: 7-12
Aantal onderdelen: 426
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 60160 - Jungle mobiel laboratorium
 • Lego-series: Lego City
 • Bouwstenen thema's: Jungle
 • Lego-series thema's: Lego City Jungle
Toon alle productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO City Jungle Mobiel Laboratorium - 60160Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Toysrus.nl zegt:Toysrus zegt:LEGO - 60160 Jungle mobiel laboratorium behoort tot de LEGO City speelwereld.Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!Details:Aantal stukjes: 426Inclusief 4 LEGO figuren (2 onderzoekers, wetenschapper, monteur), een spin, een krokodil en de nodige accessoiresAfmetingen laboratorium (L x B x H): ca. 18 x 6 x 12 cmLeeftijdsadvies: van 7-12 jaar
Brickshop.nl zegt:Brickshop zegt:Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle! Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur. De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel. Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin. Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen. Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen. Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken. Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt. Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen - of decamera van de wetenschapper! Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera's, kompas en een diamant-element. Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep. De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. De kajak is ca. 11 cm lang. De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.
Suprabazar.be zegt:Suprabazar zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel LaboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper!Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed.De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep.De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep.De kajak is ca. 11 cm lang.De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.Vanaf 7 jaar
MisterBricks.nl zegt:MisterBricks zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel laboratorium
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!
Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!
~ De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en
een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
~ Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan,
trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een
vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.
~ Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
~ Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
~ Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
~ Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
~ Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of
de camera van de wetenschapper!
? Inclusief 4 minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper
en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.
? Accessoires: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant.
? Mobiele jungle-laboratorium is ca. 12cm hoog, 18cm lang en 6cm breed.
? Waterval is ca. 10cm hoog, 12cm breed en 16cm diep.
? Vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4cm hoog, 6cm breed en 4cm diep.
? Kajak is ca. 11cm lang.
? Krokodil-figuur is ca. 11cm lang.
Combineer met de overige sets uit de LEGO City Jungle onderzoekers serie voor een boeiende ontdekkingsreis in de wereld van het oerwoud!
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO City - Jungle mobiel laboratorium (Speelgoed - Speelgoed)
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Ga op ontdekkingstocht en doe onderzoek in de grote jungle! Stap in de grote onderzoekstruck en rijd tot het midden van de jungle.. Wat is dat? Een enorme grot! Durf jij achter de grote bladeren te kijken? Misschien vind je wel een schat!

Lego City Jungle Mobiel Laboratorium bevat een verrijdbare onderzoekstruck. 4 Lego-figuren en een zelf te bouwen watervalgrot en vleesetende plant.
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Jungle Mobiel Laboratorium Lego 60160
VanGilsWeb.nl zegt:VanGilsWeb zegt:LEGO City Jungle mobiel laboratorium, Multi kleuren, 7 jaar, 426 stuk(s), 12 jaar, 6 stuk(s) Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!

- Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.
- De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
- Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.
- Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
- Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
- Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
- Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
- Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of decamera van de wetenschapper!
- Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.
- Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed.
- De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep.
- De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep.
- De kajak is ca. 11 cm lang.
- De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
426 delig
Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar

Smartcover.nl zegt:Smartcover zegt:LEGO City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium. Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders inde tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle! 426 delig. Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:LEGO City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium. Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders inde tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle! 426 delig. Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel Laboratorium
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar

Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel Laboratorium
Bontas.nl zegt:Bontas zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Jungle mobiel laboratorium Lego (60160)
ALMAspeelgoed.nl zegt:ALMAspeelgoed zegt:Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de LEGO City jungle met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw-waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak.

Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.

Eigenschappen:
• De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
• Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.
• Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
• Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
• Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
• Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
• Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper!
• Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.
Topthings.eu zegt:Topthings.eu zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar
SpeelGoedNL.nl zegt:SpeelGoedNL zegt:LEGO City 60160 Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle!

Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!Ontdek fascinerende geheimen met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met laboratorium, waterval en tempel met verborgen schat, een kajak, vier minifiguren, een krokodil en een spin.

Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de LEGO City jungle met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw-waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak. Inclusief vier minifiguren, plus figuren van een krokodil en een spin.

Specificaties:• Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur. • De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel. • Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin. • Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen. • Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen. • Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken. • Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt. • Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper! • Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element. • Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. • De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep. • De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. • De kajak is ca. 11 cm lang. • De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.

Belangrijkste kenmerken:
Minimale leeftijd: 7
Maximale leeftijd: 12
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de LEGO City jungle met het mobiele jungle laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak.
Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil en een spin figuur.

Eigenschappen:
• De set omvat een mobiel jungle laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
• Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met mond die open kan en ruimte voor de spin.
• Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle laboratorium om bij de uitrusting te komen.
• Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
• Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle onderzoekers schrikken.
• Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
• Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper!
• Accessoire elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant element.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Bavepa.nl zegt:Bavepa zegt:Lego City 60160 Jungle Explorers Mobiel Laboratorium
Algemene productdetails
MerkLego
LevensfaseKinderspeelgoed
MateriaalPlastic
Thema'sEducatief speelgoed
Type bouwstenen60160 - Jungle mobiel laboratorium
Lego-seriesLego City

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.