Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

LEGO 60154 Busstation

34,95
Verzendkosten: 5,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling SpeelGoedNL.nl:Klantbeoordeling SpeelGoedNL: (744)
LEGO City 60154 BusstationPak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om te lezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden! Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn!

Instappen maar: er is van alles te zien en te doen in de LEGO City bus!Rijd door de binnenstad in de LEGO City bus met voor- en zijdeur die open kunnen, toegang voor een rolstoel, een bushalte en een kiosk plus zes minifiguren en een figuurtje van een hond.

Ga samen met de andere passagiers aan boord van de LEGO City bus. Dit coole model is inclusief voordeur en zijdeur die open kunnen, bagagerek aan de voorkant, stoelen voor minifiguren, bagageruimte en ruimte voor een rolstoel, plus een bushalte met fietsenrek, afvalbak, wachtgedeelte met hellingbaan en een kiosk waar kranten, fruit en drankjes te koop zijn. Inclusief zes minifiguren en een hond.

Specificaties:• Inclusief zes minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende, een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond. • De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel. • Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel, plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen. • Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen. • Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt. • Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in. • Accessoire-elementen: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en een rolstoel om zelf te bouwen. • De stadsbus is ca. 7 cm hoog, 23 cm lang en 5 cm breed. • De bushalte is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep. • De kiosk met straatlantaarn is ca. 13 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.

Belangrijkste kenmerken:
Minimale leeftijd: 5
Maximale leeftijd: 12
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 60154 - Busstation
 • Lego-series: Lego City
Toon alle productinformatie
Kruidvat.nl zegt:Kruidvat zegt:Rijd door de binnenstad in de LEGO City 60154 Busstation met voor- en zijdeur die open kunnen, toegang voor een rolstoel, een bushalte en een kiosk. Inclusief 6 minifiguren en een figuurtje van een hond. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Toysrus.nl zegt:Toysrus zegt:LEGO - 60154 Busstation behoort tot de LEGO City speelwereld.Instappen maar: er is van alles te zien en te doen in de LEGO City bus!Details:Aantal stukjes: 337Inclusief 6 LEGO figuren (buschauffeur, 2 passagiers, kioskverkoper, kioskklant), hond en vele accessoiresLeeftijdsadvies: van 5-12 jaar
Brickshop.nl zegt:Brickshop zegt:Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om te lezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden! Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn! Inclusief zes minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende, een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond. De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel. Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel, plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen. Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen. Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt. Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in. Accessoire-elementen: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en een rolstoel om zelf te bouwen. De stadsbus is ca. 7 cm hoog, 23 cm lang en 5 cm breed. De bushalte is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep. De kiosk metstraatlantaarn is ca. 13 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.
Suprabazar.be zegt:Suprabazar zegt:LEGO City 60154 BusstationPak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om te lezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden! Met de LEGO® City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn!Inclusief zes minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende, een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond.De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel.Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel, plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen.Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen.Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt.Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in.Accessoire-elementen: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en een rolstoel om zelf te bouwen.De stadsbus is ca. 7 cm hoog, 23 cm lang en 5 cm breed.De bushalte is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep.De kiosk met straatlantaarn is ca. 13 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.Vanaf 5 jaar
Hoppashops.nl zegt:Hoppashops zegt:LEGO City 60154 Busstation
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO City - Busstation (Speelgoed - Speelgoed)
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Instappen maar: er is van alles te zien en te doen in de LEGO® City bus!
Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om te lezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden! Met de LEGO® City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn!
~ De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor
twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel.
~ Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel,
plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen.
~ Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen.
~ Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt.
~ Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in.
? Inclusief 6 minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende,
een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond.
? Accessoires: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en
een rolstoel om zelf te bouwen.
? Stadsbus is ca. 7cm hoog, 23cm lang en 5cm breed.
? Bushalte is ca. 7cm hoog, 8cm breed en 8cm diep.
? Kiosk met straatlantaarn is ca. 13cm hoog, 3cm breed en 8cm diep.
VanGilsWeb.nl zegt:VanGilsWeb zegt:LEGO City Busstation, Multi kleuren, 5 jaar, 337 stuk(s), 12 jaar, 7 stuk(s) Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om te lezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden! Met de LEGO® City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn!

- Inclusief zes minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende, een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond.
- De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel.
- Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel, plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen.
- Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen.
- Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt.
- Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in.
- Accessoire-elementen: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en een rolstoel om zelf te bouwen.
- De stadsbus is ca. 7 cm hoog, 23 cm lang en 5 cm breed.
- De bushalte is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep.
- De kiosk metstraatlantaarn is ca. 13 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Busstation Lego 60154
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Lego City Town Busstation
Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation
Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezen
Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje
Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden
Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn
337 delig
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar

Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Lego City Town BusstationPak de fiets en rijd ermee naar het busstationZet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezenAls de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsjeAan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijdenMet de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn337 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Waar je ook naartoe wilt, de Lego City bus brengt je er! Ga snel naar het Lego City Busstation en parkeer je fiets. Koop bij de Kiosk nog wat te drinken en de krant van vandaag en ga snel bij de juiste halte staan.. Daar komt de bus al!

De Lego City Busstation set bevat:

Bus met dieren die openen, zitplek en bagageruimte
Kiosk
Bushalte
Fietsenrekken en fietsen
6 Lego-figuren
Hond
Accessoires
ALMAspeelgoed.nl zegt:ALMAspeelgoed zegt:Ga samen met de andere passagiers aan boord van de LEGO City bus. Dit coole model is inclusief voordeur en zijdeur die open kunnen, bagagerek aan de voorkant, stoelen voor minifiguren, bagageruimte en ruimte voor een rolstoel, plus een bushalte met fietsenrek, afvalbak, wachtgedeelte met hellingbaan en een kiosk waar kranten, fruit en drankjes te koop zijn.

Inclusief zes minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende, een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond.

Eigenschappen:
• De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel.
• Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel, plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen.
• Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen.
• Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt.
• Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in.
• Accessoire-elementen: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en een rolstoel om zelf te bouwen.

Aantal onderdelen: 337
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:- Lego City Town Busstation
- Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation
- Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezen
- Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje
- Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden
- Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn
- 337 delig
- Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO City 60154 Busstation
MisterBricks.nl zegt:MisterBricks zegt:LEGO City 60154 Busstatio
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:LEGO City Town Busstation. Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verderte rijden! Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn! 337 delig. Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO City 60154 Busstation
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
- Lego City Town Busstation
- Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation
- Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezen
- Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje
- Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden
- Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn
- 337 delig
- Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar

Wohi.nl zegt:Wohi zegt:LEGO City 60154 Busstation
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Busstation Lego (60154)
Topthings.eu zegt:Topthings.eu zegt:Lego City Town BusstationPak de fiets en rijd ermee naar het busstationZet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezenAls de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsjeAan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijdenMet de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn337 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Bontas.nl zegt:Bontas zegt:Lego City Town BusstationPak de fiets en rijd ermee naar het busstationZet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezenAls de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsjeAan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijdenMet de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn337 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Ga samen met de andere passagiers aan boord van de LEGO City bus. Dit coole model is inclusief voordeur en zijdeur die open kunnen, bagagerek aan de voorkant, stoelen voor minifiguren, bagageruimte en ruimte voor een rolstoel, plus een bushalte met fietsenrek, afvalbak, wachtgedeelte met hellingbaan en een kiosk waar kranten, fruit en drankjes te koop zijn.
Inclusief zes minifiguren: twee buspassagiers, een buschauffeur, een kioskbediende, een kioskklant en een passagier in een rolstoel, plus een figuurtje van een hond.

Eigenschappen:
• De set bestaat uit een stadsbus met voor en zijdeur die open kunnen, bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel.
• Inclusief bushalte met wachtgedeelte, fietsenrek, afvalbak en een hellingbaan voor de rolstoel, plus een kiosk met plank en ruimte voor een minifiguur, en een straatlantaarn om zelf te bouwen.
• Ga naar de kiosk om een krant en een koel drankje te kopen.
• Zet je fiets in het rek en wacht bij de halte tot de bus eraan komt.
• Duw de rolstoel tegen de hellingbaan op de bus in.
• Accessoire elementen: aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant opdruk en een rolstoel om zelf te bouwen.
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation! Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om te lezen. Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje. Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden! Met de LEGO® City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn!
Leeftijd: 6-12
Aantal onderdelen: 337
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Lego City Town BusstationPak de fiets en rijd ermee naar het busstationZet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezenAls de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsjeAan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijdenMet de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn337 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Lego City Town Busstation
- Pak de fiets en rijd ermee naar het busstation
- Zet de fiets in het rek, wandel naar de kiosk en koop een koud drankje en iets om telezen
- Als de bus er is, zet je de fiets in het speciale bagagerek terwijl de andere passagiers instappen en zoek je zelf ook en plaatsje
- Aan het einde van de busrit help je de rolstoelrijder een handje en pak je je fiets weer om verder te rijden
- Met de LEGO City bus kom je iedere dag precies waar je wilt zijn
- 337 delig
- Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Bavepa.nl zegt:Bavepa zegt:Lego City 60154 Busstation
Algemene productdetails
MerkLego
LevensfaseKleuterspeelgoed
MateriaalPlastic
Thema'sEducatief speelgoed
Type bouwstenen60154 - Busstation
Lego-seriesLego City

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.