Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

LEGO City 60153 Plezier aan het strand

nieuw
37,50
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: 1 werkdag
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Speelgoedwinkel.nl:Klantbeoordeling Speelgoedwinkel: (74)
LEGO City Town Personenset plezier aan het strand. Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand! Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter. Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strand. Een perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken! 169 delig. Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 60153 - Plezier aan het strand
 • Lego-series: Lego City
productinformatie
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Lego City Town Personenset plezier aan het strandOntmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strandSpeel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochterGa een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strandEen perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken169 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO City - Personenset - plezier aan het strand (Speelgoed - Speelgoed)
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Op het strand van Lego City is er altijd wat te beleven. Heerlijk waterskiën, een balletje overgooien, een ijsje eten of een zandkasteel bouwen bijvoorbeeld! Dat is natuurlijk het allerleukst wanneer al je vrienden er zijn.

Met deze set Lego City Personenset Plezier Aan Het Strand is het altijd gezellig. De set bevat wel 15 Lego-figuren, 4 dieren-figuren (hond, dolfijn, kreeft en vis) en ontzettend veel accessoires!
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Dit artikel is helaas niet meer leverbaar bekijk hier het andere lego.

Lego City Town Personenset plezier aan het strand
Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand
Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter
Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strand
Een perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken
169 delig
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar

Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:LEGO City Personenset – plezier aan het strand, Multi kleuren, 5 jaar, 169 stuk(s), 12 jaar, 19 stuk(s) Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand! Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter. Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwacht bij het opruimen van het strand. Een perfecte set om je LEGO® stad mee te bevolken!

- Inclusief 15 mannelijke en vrouwelijke minifiguren (volwassenen en kinderen) plus een hond-, dolfijn-, kreeft- en vis-figuurtje.
- De set bevat ook een aantal modellen om zelf te bouwen voor een fleurig strandtafereel.
- Spring op de surfplank, trek het zeil omhoog en scheer over de golven.
- Peddel met de kajak het water op en ga dobberen langs de kust.
- De kajak kan echt drijven!
- Koop een ijsje bij de ijskraam en ga dan lekker in de hangmat liggen met de mp3-speler.
- Bouw een zandkasteel op het strand.
- Accessoire-elementen: kajak met peddel, strandwachttoren, megafoon, verrekijker, volleybalnet en bal, hangmat, twee bomen, mp3-speler, ijskraam met ijsje en extra hoorntje, bankbiljet, parasol, camera, zandkasteel, schep, emmer, afvalbak, bezem, banaan, goudkleurig munt-element, metaaldetector en een radio.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO City 60153 Personenset Plezier aan het Strand
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Lego City Town Personenset plezier aan het strandOntmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strandSpeel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochterGa een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strandEen perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken169 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar Dit artikel heeft ean 5702015865999
ALMAspeelgoed.nl zegt:ALMAspeelgoed zegt:Laat de bevolking van je LEGO stad groeien met deze serie personen in de vorm van een hele reeks minifiguren met allerlei mogelijkheden voor activiteiten zoals windsurfen en kanoën. Inclusief volleybalnet met bal, bomen, hangmat en een ijskraam.

Inclusief 15 mannelijke en vrouwelijke minifiguren (volwassenen en kinderen) plus een hond-, dolfijn-, kreeft- en vis-figuurtje.

Eigenschappen:
• De set bevat ook een aantal modellen om zelf te bouwen voor een fleurig strandtafereel.
• Spring op de surfplank, trek het zeil omhoog en scheer over de golven.
• Peddel met de kajak het water op en ga dobberen langs de kust.
• De kajak kan echt drijven!
• Koop een ijsje bij de ijskraam en ga dan lekker in de hangmat liggen met de mp3-speler.
• Bouw een zandkasteel op het strand.
• Accessoire-elementen: kajak met peddel, strandwachttoren, megafoon, verrekijker, volleybalnet en bal, hangmat, twee bomen, mp3-speler, ijskraam met ijsje en extra hoorntje, bankbiljet, parasol, camera, zandkasteel, schep, emmer, afvalbak, bezem, banaan, goudkleurig munt-element, metaaldetector en een radio.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
- Lego City Town Personenset plezier aan het strand
- Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand
- Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter
- Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strand
- Een perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken
- 169 delig
- Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar

Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Laat de bevolking van je LEGO stad groeien met deze serie personen in de vorm van een hele reeks minifiguren met allerlei mogelijkheden voor activiteiten zoals windsurfen en kanoën. Inclusief volleybalnet met bal, bomen, hangmat en een ijskraam.
Inclusief 15 mannelijke en vrouwelijke minifiguren (volwassenen en kinderen) plus een hond , dolfijn , kreeft en vis figuurtje.

Eigenschappen:
• De set bevat ook een aantal modellen om zelf te bouwen voor een fleurig strandtafereel.
• Spring op de surfplank, trek het zeil omhoog en scheer over de golven.
• Peddel met de kajak het water op en ga dobberen langs de kust.
• De kajak kan echt drijven!
• Koop een ijsje bij de ijskraam en ga dan lekker in de hangmat liggen met de mp3 speler.
• Bouw een zandkasteel op het strand.
• Accessoire elementen: kajak met peddel, strandwachttoren, megafoon, verrekijker, volleybalnet en bal, hangmat, twee bomen, mp3 speler, ijskraam met ijsje en extra hoorntje, bankbiljet, parasol, camera, zandkasteel, schep, emmer, afvalbak, bezem, banaan, goudkleurig munt element, metaaldetector en een radio.
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Lego City Town Personenset plezier aan het strandOntmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strandSpeel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochterGa een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strandEen perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken169 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO City 60153 Personenset Plezier aan het Strand
Uwkindveilig.nl zegt:Uwkindveilig zegt:Laat de bevolking van je LEGO stad groeien met deze serie personen in de vorm van een hele reeks minifiguren met allerlei mogelijkheden voo…
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Vul de straten van je LEGO® stad met deze nieuwe serie bewoners!
Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand! Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter. Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwacht bij het opruimen van het strand. Een perfecte set om je LEGO® stad mee te bevolken!
~ Inclusief 15 mannelijke en vrouwelijke minifiguren (volwassenen en kinderen) plus
een hond-, dolfijn-, kreeft- en vis-figuurtje.
~ De set bevat ook een aantal modellen om zelf te bouwen voor een fleurig strandtafereel.
~ Spring op de surfplank, trek het zeil omhoog en scheer over de golven.
~ Peddel met de kajak het water op en ga dobberen langs de kust.
~ De kajak kan echt drijven!
~ Koop een ijsje bij de ijskraam en ga dan lekker in de hangmat liggen met de mp3-speler.
~ Bouw een zandkasteel op het strand.
~ Accessoires: kajak met peddel, strandwachttoren, megafoon, verrekijker, volleybalnet en bal,
hangmat, twee bomen, mp3-speler, ijskraam met ijsje en extra hoorntje, bankbiljet, parasol,
camera, zandkasteel, schep, emmer, afvalbak, bezem, banaan, goudkleurig munt-element,
metaaldetector en een radio.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Lego City Town Personenset plezier aan het strandOntmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strandSpeel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochterGa een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strandEen perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken169 deligGeschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Etrias.nl zegt:Etrias zegt:Lego Plezier In Het Strand - City Personenset is onderdeel van de Lego City serie en heeft het Lego nummer: 60153. Deze variant is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Brinic.nl zegt:Brinic zegt:Lego City plezier aan het strand, set nr. 60153.
Laat de bevolking van je LEGO stad groeien met deze Lego Minifiguren set..
Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag op het strand.
Speel een potje volleybal met je team, terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter.
Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwacht bij het opruimen van het strand.
Een perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken.

Merk: Lego
Thema: City
Nr: 60153
Leeftijd: 5-12 jaar
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand! Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter. Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwacht bij het opruimen van het strand. Een perfecte set om je LEGO® stad mee te bevolken!
Leeftijd: 5-12
Aantal onderdelen: 169
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Lego City Town Personenset plezier aan het strand
- Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand
- Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter
- Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strand
- Een perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken
- 169 delig
- Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:- Lego City Town Personenset plezier aan het strand
- Ontmoet allerlei nieuwe mensen tijdens een mooie dag aan het strand
- Speel een potje volleybal met je team terwijl de oma een ijsje haalt met haar kleindochter
- Ga een uurtje windsurfen en bouw dan een zandkasteel met de kleine meid of help de strandwachtbij het opruimen van het strand
- Een perfecte set om je LEGO stad mee te bevolken
- 169 delig
- Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar
Algemene productdetails
MerkLego
LevensfaseKleuterspeelgoed
MateriaalPlastic
Type bouwstenen60153 - Plezier aan het strand
Lego-seriesLego City

Alle aanbieders

Voor jou gevonden: Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.